Shuffle knappen kommer

Er du fast kunde hos Netflix, har du sikkert – ind imellem – lidt svært ved at beslutte dig for hvad du vil se.

Noget millioner og atter millioner andre ogs har, vurderer Netflix.

Derfor er størrelsen på vej med noget så specielt som en “Shuffle knap”, der – som navnet antyder – er en knap du klikker på, hvorefter Netflix finder noget frem til dig, der passer til din profil, baseret på dine vaner.

Og selv om at det – vel sagtens – er tænkt som en slags hjælp til dem der bare ikke kan beslutte sig, virker det – en smule – nedgørende af både film og TV serie -producenter og kunder, der – åbenbart – er så “usikre i deres valg”, at der har vist sig nødvendigt at udvikle en knap der tager valget for dem.

Knappen der er designet til at tage “the pain out of choosing what to watch”, er uanset dette på vej, og selv om at knappen er rullet ud i hele verden, skulle den være god nok.

Knappen “Shuffle Play” er på vej, og er netop tænkt som en knap der gør dit liv lettere.

Selve funktionen, der bliver en slags roulette, vælger – sådan lidt tilfældigt baseret på en masse algoritmer – mellem en række film og serier, mens knappen holdes nede.

Læs også  DR og kultureliten 

Når du giver slip, spiller den, hvad du nu er nået til.

Lidt som en spillemaskine, der først tager dine penge når du giver slip på “vælgeren”.

Netflix ser dog ud til at have puttet pænt meget “viewed in the past” ind i denne nye “Shuffle Play”.

Så forvent at blive tilbudt serier og indhold du allerede “har overvejet”, men som du bare ikke er nået til endnu.

TechCrunch, der var de første til at opdage denne nye feature, forventer at Netflix ruller denne nyhed ud i hele verden i løbet af resten af måneden.

Derefter bliver kundernes reaktion evalueret, hvorefter streameren vurderer om denne feature skal være permanent eller ej.