Viaplay forlænger Scottish Premiership

Fodbold glade personer, har sikkert allerede fundet popkornene og deres foretrukne Lager frem.

Nu hvor Nent Group netop har udvidet deres nordiske rettigheder til The Scottish Premiership football liga.

Forlængelsen, der er pænt heftig, konkret med fem år til, frem til og med 2025, byder derfor på et utal af kampe, fra en liga, hvor det de siger er – ofte – meget svært at forstå.

Omvendt taler bolden jo sit tydeligt sprog, så gad vide om lokale fans ikke – alligevel – forstår det meste.

I den forbindelse er det nok på sin plads at pointere at der er tale om vilde 48 Scottish Premiership kampe, der streames live, hver sæson, på Viaplay i Sverige, Norge og i Danmark, samt Finland og nu også Island, der er med for første gang.

Blandt de mange nordiske spillere der med i den liga er norske Mohamed Elyounoussi, Kristoffer Ajer (both Celtic) og Markus Fjørtoft (Hamilton Academical), svenske Filip Helander (Rangers) og Melker Hallberg (Hibernian), finske Miko Virtanen (Aberdeen) og Glen Kamara (Rangers) samt Islands Ísak Þorvaldsson (St. Mirren).

Har du ikke set denne liga, er der også i denne “to hold” der altid er bedst.

Disse er Celtic og Rangers, der har delt 100 trofæer imellem sig siden 1888.

Læs også  Sygeplejeskolen er tilbage

Derfor kan det vel ikke overraske at de har planlagt at fortsætte med at kæmpe om æren, pengene og lidt til.

Ud over de 48 hovedkampe, streamer Viaplay 35 andre kampe, der spilles i Scottish Championship ligaen og i the Scottish League Cup.

Kim Mikkelsen, Nent Group Head of Sport siger:

 -Scottish football has held a special place in the hearts of Nordic fans for over half a century – from the pioneering Scandinavian signings by Dundee United and Greenock Morton in the 1960s all the way to the rampant finishing that made Henrik Larsson Celtic’s greatest ever overseas player. This long-term extension of NENT Group’s Scottish Premiership rights reinforces our position as the Nordic home of live football, and we’re particularly looking forward to bringing the drama and intensity of the Scottish game to Viaplay viewers in Iceland for the very first time, slutter han.