Dansk TinTin game i luften

De mange timer, hvor vi alle går og passer på ikke at blive smittede, ser ud til at have betydet at spil på mobilen er blevet lidt mere populære.

Således også et kommende Tintin spil, der er dansk produceret.

Folk der er vilde med historierne og de mange eventyr, som Tintin er blevet udsat for i de mange tegneserier kan i den forbindelse se frem til “Krabben med de gyldne kløer”, der bliver det første spil, alle snart kan spille på deres mobil.

Release er den 31. august, hvor alle der vil kan hente det gratis uanset om de er til Google Play eller iOS ditto.

Selve spillet der kommer til at hedde “Tintin Match” bliver dermed – formodentligt – det første i en lang række af Tintin spil, der kan spilles på mobilen.

Folk der ved mere om spil end vi gør her på redaktionen kan glæde sig til dette “match-3 switcher game” hvor spilleren “gennem farverige puzzles opbygger Tintins univers”, der ( vist nok ) ender som “ikoniske Tintin scenarier og figurer kendt fra tegneserierne”.

Producent er 5th Planet Games der sammen med Moulinsart nu kan annoncere at Tintin Match kommer.

5th Planet Games der har har afdelinger i Berlin og i København, har udviklet spillet i deres Berlin afdeling, hvor Moritz Voss, der tidligere har været inde over Candy Crush Saga og Bubble Witch Saga, hersker.

Læs også  Den der Apple TV app

Henrik Nielsen, direktør hos 5th Planet Games, er dog stadig glad, og siger:

 -Moritz Voss har udmærket sig i match 3-genren adskillige gange før og vi er sikre på at dette vil blive det bedste spil han nogensinde har skabt, slutter han og bliver suppleret af Nick Rodwell, General Manager hos Moulinsart.

Han siger:

 -Vi er meget spændte på denne mulighed for at introducere Tintin til mobil gamers derude. At lade spilleren påtage sig rollen som denne hverdagshelt og detektiv og selv løse mysterier på egen hånd, gennem en sjov og bekendt game mechanic, er en fantastisk måde at udgive Tintin universet på. Vi håber meget at det bliver et stort hit for både fans af Tintin og puzzle games over hele verden, slutter han.

Disse såkaldte Match-3 spil, som “Tintin Match” er et til af slagsen af, er – for tiden – den mest populære type spil til iPhone ( i USA ) hvor denne type game står for 21 procent af den samlede omsætning.

Læs mere om 5th Planet Games her.