Stokholm tror på fremtiden

Der er sikkert mange der ikke var klar over at en af de helt store udfordringer ved koncerter og “Tour’s” er at der jo er en hulens masse gear der skal transporteres hen til “venue”, hvorefter musikerne, og værterne kan komme og piske en stemning op.

Længe før det sker, er der dog nogle der skal ringe til  – for eksempel – Stokholm Transport i Rødovre, og spørge om de ikke lige kan køre en “Grøn scene”rundt i landet i et par måneder, sammen med enorme mængder af udstyr, samt alt det som musikerne lige har fundet på at de skal bruge på scenen.

I den forbindelse har vi ikke set mange Stokholm lastbiler denne sommer.

Vi har heller ikke set mange Mediatec lastbiler, der – forresten – i dag hedder Creative Technology.

Det har Stokholm besluttet sig at gøre noget ved, hvorfor de netop har købt Creative Technologys transportafdeling der måske ikke er super store her i landet, men som altså er voldsomme i Sverige og i Norge.

Og nu i Danmark også.

Stokholm Transport er med andre ord blevet ægte skandinaviske og sørger – for fremtiden – for at alt fra Grøn Koncert (hvis det altså er deres job og ikke – for eksempel Nordics ) til bunker af festivaler i Norge og i Sverige.

Læs også  Kvindesport er godt TV

Den officielle forklaring er at Stokholm Transport, er førende i den danske musik- og eventbranche og markedsledende inden for logistik og transport af lyd- og lys udstyr, scenegrej og andet teknisk udstyr til koncerter, udstillinger og andre store events.

Igen.

Vi er nok en del der har bemærket at stort set hvert eneste større scene job, byder på bunker af netop Stokholm Transport lastbiler og overvældende mange unge mænd i sort tøj, der tømmer de der biler på forbløffende kort tid.

Det kan naturligvis undre at Stokholm Transport investerer på nuværende tidspunkt, hvor det hele ser pænt sort ud.

Det har Lars Stokholm, der er direktør i Stokholm Transport, dog et svar på:

 -Den nuværende Corona-situation er rigtig hård for musik- og eventbranchen og dermed også for os som transportør af en meget stor del af det udstyr, som anvendes til stort set alle typer koncerter og events. Alligevel er vi overbevist om, at overtagelsen af Creative Technologys transportafdeling netop nu er det helt rigtige for os, starter han og fortsætter.

 -Timingen kan synes helt skæv, når eventbranchen fortsat er i knæ på grund af Corona-krisen, men for os gælder det om at være klar og stå så stærkt på markedet som muligt, når krisen forhåbentlig snart er overstået, slutter han.

Læs også  Kvinderne hjuler også derudad

Creative Technology der er blandt de største AV-firmaer i Europa, da der er lidt relation til NEP, fortsætter i den forbindelse med at tilbyde “..skræddersyede udstyrsløsninger til musik-, underholdnings- og sportsarrangementer med alt fra video og storskærme til rigning, logistik og transport”.

Nu bare i Stokholm Transports lastbiler i stedet for i Creative Technology biler.

Mikael ”Micke” Bollhem, der er leder af Creative Technologys transportafdeling følger med over i Stokholm Transport, samt en række af de biler afdelingen rådede over.

Ikke overraskende, da det netop er Micke, der har opbygget Creative Technologys transportafdeling til en succes, her de sidste 3 år.

Selv om at man skulle tro at Stokholm Transport er en helt hysterisk stpor butik, da man ser deres biler overalt hvor der er musik og events, er det fortsat en “familiedrevet vognmandsforretning, med cirka 50 sættevognstrækkere og forvogne samt cirka 65 trailere.

Virksomheden er 40 år gammel.

Det fejrede de i fredags, med en kombineret 40-års jubilæums fest og en fest der fejrede at de overtager Creative Technologys transportafdeling.