Telestream lancerer ny Wirecast version

Selv om at de fleste har fundet at kvaliteten i telefoner, og hvad der nu lå og flød bagerst på hylden ude på fjernlageret, er tilfredsstillende til “streaming” findes der stadig producenter der prioriterer den visuelle og auditive del af oplevelsen når der streames.

I den forbindelse er der jo også Telestream, der ikke bare lever af at vi alle streamer mere.

De lever af at vi investerer i deres hard og software.

Og nu hvor der er blevet streamet pænt meget mere end før, har denne producent af – primært – software, udviklet videre på dette og kan i disse dage tilbyde Wirecast i version 14, der i følge producenten er både avanceret og meget bedre end den forrige version.

Desuden vil den snart bliver til gengældig for alle der er friske på at investere.

Telestream lover i den forbindelse at den kommende v14, der altså ikke er ude endnu, bliver smartere på flere områder.

Herunder med bedre og mere præcis Chroma keying, der nu har – lidt mere – fokus på “spill suppression”, “edge” “coloring” og “clipping”.

Og så kommer der en ny “Luma Key”, hvor du kan keye logoer eller andet ( i en farve ) ind i andre billeder, i en fart.

Der kommer også en “Color key”, hvor du – igen – kan fjerne ( typisk ) baggrunden i en fart.

Læs også  Hvis du går Komodo

Også selv om at denne ikke er hvid eller sort.

Den kommende version, tilbyder også en række features i forhold til “sizing” og “scaling”, så du lynhurtigt kan få ting der ellers ikke passer sammen, til at passe sammen.

Og selv om at alle ved at netop Wirecast æder CPU og GPU, som ingen andre, kommer der alligevel en “ny on screen måler, så du kan se både hvad pakningen  kræver hos dig, og hvad udpakningen – i værste fald kræver ude hos modtageren.

CEO, Dan Castles, siger:

 -I believe that two impacts will be felt long term, starter han og hentyder til den langt mere udtalte brug af streaming til videomøder og meget andet, som Telestream har nydt godt af på det sidste.

Han fortsætter.

 -This pandemic has shown organizations they need to have disaster recovery and remote operations capabilities. Many have learned by now that they did not have this in place. So, I see a continued emphasis on getting these operations more secure in case this ever happens again. 

Han forklarer videre.

 -Also, worldwide, massive numbers of staff are learning how to work from home. In the future there will be a balance and more people are open to including remote work in the mix. Based on Telestream’s experience, we believe remote working will be a more common practice: this will be one of the lasting impacts of COVID-19, forklarer han videre.

Læs også  YouSee kaster sig over halloween

 -In general, I think the digital media community will be stronger than ever. The need for the visual content and live content has not gone away: we just need to acquire new skillsets when working remotely.  Nothing from COVID-19 has changed the underpinnings of our industry and frankly, I think it has managed to remind everyone how important this industry is, especially during a crisis like this, slutter han.

Her en promo for features i Wirecast v14

Wirecast – Stream Like a Pro from Telestream on Vimeo.