DR søger talenter

Synes du selv at du er et talent, er “Talentholdet” måske din næste legeplads.

Konkret er der tale om en 2 årig “mesterlære” hvor de 4 heldige indgår en kontrakt om et “2-årigt lønnet udviklingsforløb fra 1. april 2021 i DR-byen i København”.

Dermed er det altså ikke alle der “behøves” at søge om at blive en del af Talentholdet.

Igen.

Er du ung, og har fokus på SOME, TV, satire, nyheder, podcast, radio, værtskab, animation, computerspil, dokumentar, børneindhold, fiktion eller noget helt andet hører DR gerne fra dig.

Klart nok hjælper det hvis du også er fuld af originale, personlige, modige talenter og er den type der “tør at gøre tingene på din helt egen måde”.

DR leder i den forbindelse efter “talenter til alle DR’s platforme og genrer”, med det – gætter vi på – indbyggede forbehold at du nok er ret ung, når du prøver lykken på DR.

Uanset dette, er der deadline den 4 oktober 2020.

Ud fra de mange ansøgere, bliver “de mest interessante bud” valgt ud, og “indkaldt til opfølgende samtaler”.

Når der er blevet sorteret et par gange til, vil der være 12 personer i gruppen.

Disse kommer alle på en “3 dages optagelsesprøve”, der foregår i DR-byen i København den 25-26-27 november.

Læs også  Varicam LT til under 10K dollars

Når den er færdig, bliver der valgt 4 personer ud, der så starter på Talentholdets “mesterlære” uddannelse.

Selve forløbet bliver så ellers et “intensivt udviklingsforløb” hvor DR “vil gøre alt, hvad vi kan, for at forløse dit kreative potentiale”.

De heldige vindere kan derfor se frem til et par år fuld af “skiftende undervisningsforløb i udvikling og produktion fra de bedste folk fra branchen, forløb ved forskellige redaktioner i DR og personlig sparring”.

Branchen bliver med andre ord 4 nye hoveder rigere, når de fire “dygtigste” og “mest kreative” bliver optaget på uddannelsen, og uddannet.

Det eneste der skal til for at kunne komme i betragtning, er at du laver en “video, hvor du interviewer/samtaler/interagerer med en interessant person”.

Det er vigtigt at den der vil ind på Talentholdet selv er i billedet.

Ellers er der ingen regler for “hvordan du laver interviewet/samtalen/interaktionen”, eller “hvad og hvem der er interessant”.

Limit på det hele er dog at det hele ikke må vare mere end 1.30, ganske som nyhederne i gamle dage.

Der skal også skrives et “essay” om dig selv.

Dette må maksimalt være på 990 tegn, hvor den enkelte ansøger beskriver “hvem du er, og hvad du drømmer om/brænder for”.

Interesserede kan læse videre her.