NAB 2021 flytter til oktober

Overskriften ser ud til også at kunne have været at folkene bag NAB ikke forventer at problemerne med Corona er færdigt til næste forår.

Og i stedet for at aflyse to år i træk, flytter de nu denne fagmesse til oktober, 2021.

Som NAB president and CEO Gordon Smith forklarer det:

 -We have not made this decision lightly and have relied on a great deal of feedback from the NAB Show community, slutter han.

Fagmessen, der konkret ender med at blive afholdt fra den 9 til den 13 oktober, kommer dermed “bag efter” IBC2021 samtidig med at man må formode at en del udstillere vil vælge den ene eller den anden messe fra.

NAB New York 2021 ser ud til at lide døden nu hvor NAB 2021 Vegas flytter til oktober

2 uger er ganske enkelt for kort tid til at planlægge to messer på.

IBC har tidligere informeret at de har planer om at afholde IBC2021 fra den 10 til den 14. september, hvilket er netop så tæt på at – stort set alt – kommer til at spænde ben for hinanden.

Som eksempel, vil nye produkter, der bliver lanceret på IBC jo ikke være en nyhed på NAB, mens nyheder der først kommer på NAB, jo ikke motiverer folk til at tage på IBC.

Det kan i den forbindelse tænkes at være en – midlertidig – dato, da Gordon Smith i en meddelelse har skrevet at NAB2021 bliver flyttet på grund af “the uncertainty over what the next six months will bring”.

Læs også  HBO Max kommer

Altså Corona.

Han fortsætter:

 -We have done our best to avoid direct conflicts with other domestic and international events, and have reached out to allied organisations and partners to both share our thinking in advance and to offer to work collaboratively toward turning this into an opportunity for all, fortsætter han og hentyder blandt andet til NAB New York, der plejer at blive afholdt i oktober.

Han fortsætter:

 -Since the early stages of the current global crisis, we have done our best to balance our decision-making with the long-term interest of NAB members and the wider media and entertainment industry. We have not made this decision lightly and have relied on a great deal of feedback from the NAB Show community, forklarer han videre.

 -We are grateful to our stakeholders and partners for engaging with us and supporting our decision. Amidst all of this, we have been reminded of what a great industry we serve. As always, we look forward to working with you to provide vital events and services to support these efforts, and to invigorate and propel the industry forward, slutter han.

Der er ingen udmeldinger fra IBC endnu.

Til gengæld er det pænt sikkert at andre fagmesser og andre store globale events – næste forår – også – snart – vælger at udskyde til året efter, eller blot senere næste år, i erkendelse af at de heller ikke ved hvad der kommer til at ske i løbet af de næste 6-9 måneder.

Læs også  Viaplay på Ramplaen