Tid til bagværk og TV hygge

Så er der godt nyt til alle der bare ikke kan leve uden “Den store Bagedyst”.

DR lover nemlig at formatet kommer tilbage dette efterår, så befolkningen kan få lidt sul på kroppen, mens den hyggespiser de mange fine opskrifter der optræder på TV.

Det er med andre ord blevet tid til en ny omgang “Den store Bagedyst”, hvor Timm Vladimir, værter sig igennem formatet sammen med Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo, der ud over at være dommere, også har lidt med med fagene at gøre.

Premiere bliver den 3. oktober, hvor befolkningen igen kan vælge at se med, når der bages, sludres og uddeles anekdoter i denne nye sæson.

Heldigvis for DR er det ikke vigtigt at de mange kommende WannaBe bagere er kendte, hvilket – åbenbart – er blevet et problem for TV2, hvor et af deres formater er ramt af “lidt for ukendte – kendte”.

Ganske DR må formodes at ende med at gøre det, tager TV2 det også helt roligt.

Timm Vladimir er vært mens Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo er dommere

De ikke så kendte, bliver jo netop kendte af at være på TV.

Tilbage i “Den store Bagedyst”, står der uanset dette hele “ti nye bagere er klar i køkkenerne”.

Og selv om at det kun er niende gang formatet er i luften, er de alle sammen “helt parate”, til at “…bage det bedste de har lært, foran dommerne og hele Danmark..”.

Læs også  DR tog de fleste Robert

I bedste stil er selv kønsfordelingen, generisk.

Der re simpelthen fem af hver slags køn med, hvorfor seerne kan se frem til fem kvinder og fem mænd, der over de næste mange uger skal “forbi Frankrigs søde og salte køkken”, samt tage seerne med “ind i en verden af vanvittige kunstkager”, som DR har formuleret det.

Som Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo siger det:

 -De ( deltagerne, red. ) skal tegne med pandekagedej og imponere med nogle af de gode gamle konditorklassikere. Og så får de en chokoladeudfordring på ekspertniveau af en særlig gæstedommer, slutter de.

Bedst af alt kan seerne i premiereprogrammet se frem til at der skal bages kager, hvilket er ment som en måde at “fortælle dommerne noget om, hvem de 10 nye deltagere er inde bag forklæderne, og hvad de kan byde på af bagetalent”.