YouSee ude med nyt mix

Som altid med YouSee, er det ikke nye kunder de leder efter, når de tilbyder nye og aldrig før set muligheder.

Da priserne – mildest talt – er meget tunge, specielt for streamere, må man formode at deres nyeste tiltag, der hedder “Mix din egen tjeneste” eller YouTV, er målrettet kunder der er ved at droppe YouSee.

Det morsomme er at der er 4 pris klasser, der – sjovt nok  – minder forbløffende meget om de ( cirka ) tre-fire pris klasser eksisterende kunder allerede tilbydes.

Altså med det forbehold at de billige pakker bliver væsentligt dyrere hvis den enkelte kunde vælger YouTV, end hvis den kunde der – som eksempel – allerede har “den mindste pakke”, blot fortsætter med denne. ( uden adgang til stream platformene )

Den billigste YouTV pakke, koster ellers “kun” 199 kroner om måneden.

En streamtjeneste koster nu op til 6 gange så meget som TV2s hovedkanal

Det lyder billigt, men inkluderer til gengæld også kun 3 TV kanaler, ud over DRTV, Fox+, Xee og Paramount+, der mere eller mindre er streamtjenester, der bortset fra DR ikke findes andre steder end hos YouSee.

Så hvis du kan nøjes med 3 flow TV kanaler og NUL streamere – ud over de allerede omtalte – er pakken til 199 sikkert den du leder efter, hvis du allerede er kunde hos YouSee, men er på vej væk, fordi du – for eksempel – vurderer at deres priser er i den høje ende.

Læs også  YouSee og Stofa kunder kan ånde lettet op

I den forbindelse er “den høje ende” ganske interessant.

Den største pakke, der byder på “30 point” koster 499 kroner om måneden.

For de penge, kunne du – for eksempel – vælge et par streamtjenester ( ikke Viaplay der ikke tilbydes af YouSee ) og 19 TV kanaler ( da de to ( ikke danske ) streamtjenester der tilbydes “koster” 11 point, eller 36 procent af 499 kroner ). 

Uden at være “stor pakke kunde” hos YouSee, gætter vi på at det er – i omegnen – af 100 kanaler mindre end normalt, mod adgang til to streamtjenester der koster ( omkring 200 kroner om måneden i fri handel ) og altså nu kun 19 TV kanaler til heftige 300 kroner om måneden.

Igen.

Det har aldrig været billigt at være kunde hos YouSee.

Dette tiltag ser dog ud til at være den endelige pointering af at denne distributør helt har opgivet at tilbyde “budgetvenlige” pakker, og blot hælder omkostningerne ved de heftige kundetab over på eksisterende kunder, i håbet om at de ikke bemærker at det er dem der betaler for 100-200.000 tabte TV kunder.

Til sammenligning ville en ( film og serie orienteret ) “streamer” kunne hente HBO Nordic, CMore og Disney+ samt DRTV, TV2 Play ( med live TV ) for 396 kroner, plus omkosninger til Internet om måneden.

Læs også  Så er IMDb TV i luften

Skal viaplay og D play oveni, koster det 2×99 kroner til.

Interesserede der vil læse mere om YouTV, kan gøre det her.

Opdateret
Vi havde ikke lige fået fat på at YouTV er en Internet baseret tjeneste der – kun – kan tilgås via en app, og ikke via HTTP.