Amy Deasismont bag ny Nent Group Original

Er du til Amy Deasismont, der ser ud til at være en slags barnestjerne der nu er blevet voksen, fra Sverige, er her godt nyt.

Sangeren, studieværten og skuespilleren har nemlig skruet “Thunder in My Heart” sammen der bliver den næsten  næste Nent Group Original, der er på vej.

Som vi forstår det er der – indtil videre – tale om en 8 episoders serie som Anna-Klara Carlsten producerer (hun har tidligere været inde over “Quicksand”) sammen med Patrik Andersson (“Midsummer”)

Serien, der bliver et “comedy drama” følger Amy Deasismont, der har den ledende rolle.

Amy Deasismont hittede ( cirka ) som 13 årig solist er nu tilbage som skuespiller

Hun har – her på det sidste – udgivet 5 såkaldte “studio albums” samt optrådt i “Gösta” og “My Skinny Sister”, hvorfor hun mente at det nu var på tide at hun skabte hendes egen serie, der ..”følger en gruppe unge mennesker, der er venner, men som – fordi de bliver ældre – bliver tvunget til at forholde sig til det at blive voksen..”.

Filippa Wallestam, Nent Group Chief Content Officer., glæder sig til serien, og siger:

 -Our latest original goes straight to the heart – and comes from the same place. Amy Deasismont has worked on “Thunder in My Heart” for five years and this highly personal, character-driven drama will speak to audiences of all ages. We expect Viaplay to reach 3 million subscribers this year and it is the perfect platform for one of the Nordic region’s most exciting young talents to create her first original show, slutter hun.

Læs også  Viaplay tordner ind i Nederland

Amy Deasismont er også glad.

Hun siger:

 -Life as a young adult brings both exhilarating highs and painful lows. I want Viaplay viewers to feel every moment of this story, and it’s a dream come true to bring it to life with such a wonderful creative team and cast, slutter hun.

Ud over Amy Deasismont, kan dem der vælger at se med, se frem til Alexander Abdallah (“Snabba Cash”), Malin Persson (“The Restaurant”), Max Ulveson (“Dancing Queens”) og endelig Julia Lyskova, der er sammen med  Gustaf Hammarsten (“Midnight Sun”) og Helen Sjöholm (“As It Is in Heaven”), samt Anders Hazelius (“The Inner Circle”).

Sanna Lenken (“My Skinny Sister”) kommer til at instruere.

Serien co-produceres med BRF og Film Capital Stockholm.

Optagelserne går igang late september, altså cirka nu.