IMDb TV tager form i England

Enkelte har sikkert bemærket at Amazon ejer IMDb og derfor – sjovt nok – sørger for at du hele tiden ser reklamer for deres produkter, ganske som der nu også ofte er link til film og serier, der kan købes i et andet Amazon produkt.

Nu er der så et helt tredje Amazon produkt på vej, IMDb TV.

Størrelsen, der – efter sigende – skulle ende med at blive en AVoD streaming service, der betyder at du skal se reklamer før under og efter, for at kunne se den enkelte film eller serie episode, vurderes nemlig til at være på vej imod en – blød – opstart i England, da der – i øjeblikket – efterspørges en “CEO” til projektet.

Annoncer for jobbet som “chef for IMDb TV”, har i hvert fald være til at se i TVBEurope, hvor der efterspørges en “key leader in launching and building the next great video service for UK customers”.

Og nu hvor jobbet inkluderer kendskab til og indsigt i “the core US IMDb TV business”, der ( sammen med ) det ikke eksisterende engelske team, skal sørge for at skalere “..across marketing, content, product and ad sales programmes…”.

IMDb TV har tidligere været markedsført som freeDive

IMDb TV er allerede blevet forsøgt skudt igang en gang tidligere, nemlig tilbage i begyndelsen af 2019 først i USA som “Freedive”, der idag hedder “IMDb TV”, suppleret af (?) en kommende Europæisk version af det samme.

Læs også  RTL Group vil også

I begge tilfælde findes indholdet som AVoD og SVoD, altså med og uden reklamer.

Planen ser ud til at være at fortsætte med at tilbyde indhold på samme platforme som i USA, altså på selve IMDb sitet, på Fire TV og via Prime Video app, der findes på smarte TV.

Mobile enheder samt Fire tablet og Android og iOS, samt Apple TV er med allerede fra starten af.

IMDb har omkring 250 millioner unikke besøg hver måned, så der burde være nok til at få den forretning løbet igang.

I forhold til indhold er det eneste vi ved – indtil videre – at IMDb TV har købt retten til et remake/efterfølger til “leverage”, nu uden den tidligere ledende rolle.

Her en promo for den serie. ( sæson 4 blev den sidste )