IO ude med lidt af et tilbud

Er du hele tiden i skyen fordi harddiske bare er så sidste uge, er der godt nyt fra ioGates.

Størrelsen, der ud over at være dansk, er ret heldig, har netop fundet på at tilbyde nye kunder to ugers “trail”, så de ved selvsyn kan finde ud af om de er friske på at købe adgang til de tjenester som ioGates tilbyder.

For dem der ikke kender størrelsen, tilbyde de “Ultra-Secure Content Sharing”, samt nye “affordable subscription plans”, der tilbyder “smart media sharing for individuals, small businesses and enterprise operations”.

Og selv om at det er let at skrive, starter priserne nu ved 28 euro om måneden, hvilket betyder at folk der hele tiden flytter data. For eksempel en DIT eller andre der hele tiden flytter “dailies”, ganske som reddigerings folket, der har brug for at vise deres sidste 5 eller 100 klip i tidslinjen, også ligner potentielle kunder.

Jesper Anderson, CEO at ioGates forklarer

 -Our customers are typically organizations such as film productions, broadcast operations, and post-production houses, starter han og fortsætter.

 -Adding individual pricing plans opens up the accessibility of ioGates to more creators, which is especially important given the hyper distributed workforce. ioGates gives them flexibility Smart sharing, adds contextual comments, and enhances the security with 2FA, all in the standard package, slutter han.

Læs også  Tokina rasler med glasset
ioGates var inde over filhåndteringen af TV2 serien “Efterforskningen”

Det hele foregår som tidligere via de såkaldte “Smart(e) Link(s)” der såmænd også er en ioGates opfindelse.

En opfindelse der betyder at det er muligt at dele materiale med andre, der ikke er kunder, men som stadig har brug for at kunne “kigge med”.

Dem der stadig ikke har prøvet ioGates kan ikke vide at konceptet fortsat er at “minde om” Google Drive eller Dropbox, så brugerne ikke behøves være mere tekniske end at de blot skal kunne flytte en fil over på et ikon, hvorefter resten bliver klaret af teknikken.

ioGates kan naturligvis også bruges til langt mere komplekse opgaver.

Noget som en række – store – virksomheder allerede gør.

De såkaldte MAM funktioner i ioGates løsningerne, betyder at selv store broadcastere eller produktions huse kan flytte hele eller dele af deres daglige produktion op i skyen, hvor det hele både bor sikkert, og lynhurtigt kan hentes fra, når relevant.

Eller hvorfra det kan dele, hvis det er planen.

Som pointeret er det – for tiden – et tilbud ude om et par ugers trial.

Du finder tilbudet her omkring.

https://iogates.com/signup/trial