Sunday snart tilbage på Xee

Faste brugere af TV kanalen Xee, kan fra den 22. oktober glæde sig over tredje sæson af komedieserien “Sunday”.

Serien der følger komikeren Melvin Kakooza, og dermed hans karakter, den kenyanske Sunday, der nu skal trænes af blandt andet Mick Øgendahl, der i denne sæson er “den nye chef for trænerteamet, Tommy Olsen”.

Som du har gættet det er det hele ganske morsomt, og målgruppen skulle – efter sigende – være så vilde med serien, at den – stadig – er de mest sete originale serie på Xee.

Serien er ligeledes den mest streamede ( danske ) serie på den kanal.

FC Fredericia får ny trænser i sæson 3

Mick Øgendahl, glæder sig til den kommende sæson, og siger:

 -Jeg har fået lov til at smugkigge hele sæson tre, og jeg er i al beskedenhed meget begejstret. Egentlig mest på kollektivets vegne. Holdet foran og bagved kameraet formår at bringe det hele til live. Jeg tror det bliver en kærkommen chance for at streame løs og varme sig i de kolde måneder med en fed serie, slutter han.

Melvin Kakooza er også glad.

Han siger:

 -Jeg er super stolt over, hvad vi har opnået i sæson tre. Jeg synes virkelig, det er blevet godt, og de nye karakterer blender flot ind og klæder universet meget godt. Man får både et godt grin, og så er det også en sæson med mange følelser, så man bliver faktisk også lidt rørt, og det er fedt, at en komedieserie kan gøre det, slutter han.

Læs også  Lykkebugten får to sæsoner til
Nye og større ambitioner i denne sæson

Jesper Rofelt instruerer også denne sæson til et manus, skrevet af ham selv og Søren Felbo.

Blandt de mange oplevelser seerne kan se frem til, den “svigtende opbakning fra fans og sponsorer” som FC Fredericia oplever i denne sæson.

Og så er det som pointeret blevet tid til en ny cheftræner, Tommy Olsen, “der har en noget nonchalant tilgang til sit nye job”.

Og nu hvor Sunday’s kontrakt udløber ved sæsonens afslutning, er der også det at holde øje med.

Ud over Melvin Kakooza og Mick Øgendahl, kan dem der kigger med glæde sig til mere Birthe Neumann, Anders Brink, Thue Ersted Rasmussen og Kurt Dreyer.

Og tid til at fiske

Som vi har været inde på det tidligere er sæson 4 allerede gået i optagelse, her før sæson 3 har premiere.

Og har du slet ikke set noget, er det muligt at se det hele online, da kunder – som vi forstår det – problemfrit kan hente tidligere episoder i arkivet.

Sunday er forresten en prisvindende serie der i år løb med TV prisen som “Bedste satire/comedy”.

Det er fortsat Drive Studios der producerer.

Her en promo for sæson 3.