USA elsker engelsk drama

Sidste nyt på HBO Max, er – ikke overraskende – endnu en engelsk produktion.

Denne gang er det “I Hate Suzie”, der er endnu et Sky Original drama, der – som det fremgår af promo nederst – er relativt forskelig fra “Ulven kommer”, der ellers havde premiere igår.

Vi har ikke premierens seertal, men nu hvor det handler om at blive krænket, må man formode at de er gode. ( 567.000 seere tjekkede premieren ud )

Tilbage på HBO Max, og en række andre TV kanaler og streamplatforme, er “I Hate Suzie” først på vej mod premieren nu, selv om at serien havde premiere på Sky tilbage i august.

Og selv om at det på ingen måde er en garanti for succes, har englænderne talt.

Deres Billie Piper, der har den ledende rolle som Suzie Pickles, der er en fucked-up pop diva ( hvilket hun såmænd også er i virkeligheden, red ), der pludselig står over for at være blevet hacket, hvorefter “hackerne” har sluppet et eller flere “private” billeder af pop diva’en der ikke var alene, og ikke sammen med hendes mand, på billederne.

Dermed kunne man tro at der er tale om en social realistisk drama serie, hvor alt fra psykologer til hundepassere kiggede forbi.

Læs også  Audix købt af Vitec Group

Men nej, Suzie Pickles, har tydeligvis andre planer, selv om at det da påvirker hendes karriere at hun nu er – om muligt – endnu mere rundt på gulvet end hun var i sidste uge.

Serien er – omvendt – en fint billede på at Sky med deres Original’s har mere end godt fat i alverdens streamere og kabel TV kanaler, der “tør mere” end de lokale versioner af PBS TV.

Billie Piper og Lucy Prebble, der er co-creator på serien, siger:

 -We are both delighted that our loving, twisted, vivid slap of a show about a woman being hacked will be on HBO Max. It’s the perfect home for it, slutter de.

“I Hate Suzie” kommer i den forbindelse i halen på en bunke andre Sky Originals, der ligeledes har fået premiere i USA.

HBO Max har tidligere købt “Frayed”, mens Peacock ( der er en NBC streamtjeneste ) har købt “Intelligence”, “Save Me”, “Hitmen” og endelig “Code 404”.

I denne måned er AMC+ begyndt at sende “Gangs of London”, mens “Devils” er endt på The CW.

Selv amerikansk PBS investerer i Sky Originals.

De har således købt “Cobra”, mens “Temple” kommer på Spectrum.

Endelig sender EPIX sæson 2 af “Britannia”, lige bag efter sæson 1, der blev sendt der, denne sommer.

Læs også  OL2020 skulle blive til noget

Jane Millichip, Chief Content Officer, Sky Studios, er glad.

Hun siger:

 -Our creative and commercial partnerships with US platforms are hugely important to Sky Studios, and it is a real testament to the appeal and quality of Sky Originals that we have placed 29 shows with 15 different platforms in 2020, slutter hun.

Vi har fundet en promo for “I Hate Suzie”, der altså blot er en af næsten 30 Sky serier, der endte i USA.

Og “Gangs of London”, ( som C More sender her i landet ) der storhittede tilbage i England i det tidlige forår.