L.I.V.E. serien er igang

Hvis du har været så overbebyrdet med arbejde at du ikke havde tid til at tjekke L.I.V.E. ud, der er “Panasonics vision om at forme fremtiden inden for broadcasting ved hjælp af Smart Live Production”, er her godt nyt.

Det er nemlig stadig muligt at se med.

De første to af fem webcasts har været afholdt.

Og da det – potentielt – kunne betyde at du ikke var med i London, og – måske – heller ikke tjekkede Barcelona ud, betyder det ikke andet, end at du nederst på siden her, kan se de to første episoder at “L.I.V.E.-serien”, der gik i luften tilbage da oktober gik igang.

Igen.

Der er fart på hos Panasonic, hvorfor de første 2 web streams allerede er sendt.

Creative Technology’s London studie er en del af Panasonic Live Integrated Video Experience

Til gengæld er der stadig tre på vej.

Og hvor den første episode havde sit bud på – fremtiden – for alt fra virtuelle studier til du håndterer udfordringerne ved live-produktion, er Barcelona lidt mere – overordnet – fokuseret på hvad Panasonic Live Integrated Video Experience (L.I.V.E.) kunne tænkes at betyde for dig.

Der er nemlig meget andet end “bare” et par kameraer og lidt live stream i koncepterne, hos denne producent.

Bevares, der vil være fokus på Panasonic gear.

Læs også  Panasonic opdaterer AG-CX350 med Vlog

Omvendt er det jo – potentielt – derfor du kigger med – alts for at se hvad denne producent nu har fundet på at kloge ting.

Andre Meterian, direktør for Panasonic Professional Video Systems, forklarer konceptet bag L.I.V.E.-serien, således:

 -Vi befinder os i en tid, hvor udviklingen går afsindig stærkt i branchen, og denne serie virkeliggør vores vision om at forme fremtiden inden for broadcasting. Det er en praktisk og konstruktiv serie, der demonstrerer, hvad man kan opnå i de virtuelle studier i dag, og serien inddrager brancheeksperter for at vise, hvordan live produktionsudfordringer kan løses ved at tænke kreativt og bruge den nyeste teknologi, slutter han.

Ud over “konventionel” produktion, kigger serien derfor også på diverse variationer af remote produktion, supplerende fjernstudier og “de nødvendige ændringer i arbejdsgange”, “forbedring af produktionsværdien” og Panasonics tilgang til VR- og AR produktion.

Den første episode er som du kan se det, optaget i Creative Technologys virtuelle studie i London og fokus er “Panasonics Smart Live Production”.

Og nu hvor det nye koncept “Kairos” spiller en central rolle i den historie, kan du altså se frem til en god gennemgang af hvad denne “næste generation af IT/IP live video-behandlingsplatform” kan bruges til.

I løbet af alle fem “episoder” vil der også blive plads til:

Læs også  Mens vi venter - kunne vi jo streame

Kairos – næste generation af IT/IP live video platform 

AW-UE100 – et 4K 50/60p PTZ kamera, der kan NDI, NDI/HX og SRT samt supporterer FreeD-protokollen til AR og VR produktion

Entry-level AK-HC3900 og mid-range AK-UC3300 kamera kæderne.

8K ROI (Region of Interest) kamera system, der kan producere i 8K, men som er født til at lave op til 5 forskellige punch ind/virtuelle kamerabilleder fra en enkelt position.

Robotics – Panasonic har de sidste par år tilpasset en mase 3. part hardware til deres software, nogle af resultaterne kan du opleve L.I.V.E  – for at muliggøre glatte og automatiserede bevægelser, der kan styres eksternt, for at give mere dynamiske billeder og engagerende indhold.

Her de par episoder der allerede er blevet sendt.

Læs mere 

her 

hvor du også tilmelder dig til fremtidige episoder.

https://business.panasonic.co.uk/professional-camera/LIVE_Video_Series

intro