To nye Ronin S2 fra DJI

Folk der har taget den herlige mulighed for at “flvye” kameraet rundt, har med sikkerhed bemærket at DJI for et stykke tid siden slap deres S1, der – i princippet – kan bære – og ud balancere – et 3-5 kilo kamera, udstyret med godt glas og lidt til.

Nu er denne producent så gået endnu videre og slipper – i en nær fremtid – deres Ronin S2 gimbals, der kommer i en RS 2 version og i en RSC 2 version.

ganske som S (1) gjorde det.

Som vi forstår det kommer nyhederne – ikke overraskende – sammen med en række nye features, herunder “ActiveTrack 3.0 support”, samt en touchscreen i farver, suppleret med detaljer som flere “mounting options”, samt mulighder for “bedre eller hurtigere balancing”, samt fast charge batterier og DJI’s “Titan Stabilization Algorithm”, der er udstyret med “SuperSmooth torque” forbedringer.

Pro pakken – vi har set billeder af en remote S2 fokus løsninger – vi gætter på at det er tilkøb

Den korte version er – formodentligt – at Ronin S og Ronin SC, i version 2 er blevet bedre end forgængerne og at du stadig kan vælge mellem den “fulde størrelse” i form af RS 2, og en mere kompakt version, der – i princippet – burde kunne bære det samme, nu bare på mindre plads.

Og nu hvor kameraer og alt det andet gear, har det med at fylde, lader det som om at RS 2 er til dem der har brug for at kunne putte lidt ekstra på kameraet, mens dem der “bare” monterer selve kameraet, måske kan nøjes med den kompakte version.

Læs også  Sig hej til dit C70 - sidste nyt fra Canon

Priserne ser ud til at starte ved ( omkring ) 700 dollars og fortsætte op til omkring 1000 dollars.

Specs er i den forbindelse stadig spændende.

RS 2 kan bære op til ( omkring ) 5 kilo, samtidig med at den er – omkring – 25 procent lettere end 1eren.

Det er muligt at programmere din S2 på en lille onboard skærm ellers som før på mobilen

Og med en ny 1.4 tommer skærm, er det muligt at indstille alt fra time-lapse til hyperlapse og andet på denne skærm, eller – som tidligere – via mobilen, som du typisk også ender med at bruge som monitor, med mindre at der er en af slagsen på kameraet.

DJI lover at deres “Titan stabilization algorithm” kan stabilisere op til en 100mm optik, hvilket er voldsomt, specielt nu hvor DJI lover at din klovnegang bliver tilsvarende kompenseret.

Med en “SuperSmooth algorithm” der giver en mere “fluid motion”, forudsat at der er tilkøbt en “optional lens support”.

Her et par promo videoer om nyheden.