Wisting fortsætter

Det er som bekendt svært at slippe gode historier.

Sådan ser det i hvert fald ud med “Wisting”, der vel sagtens kunne siges at være færdig som historie.

Og så alligevel.

Det bliver der uanset set stort på, nu hvor 2. sæson netop er blevet sat igang.

“Wisting” sæson 2 får derfor premiere i foråret 2021.

Og da det dermed betyder at fans af serien kan se frem til et gensyn med Sven Nordin ( også kendt fra “Valkyrien” ), der hjælper med at realisere 2. sæson af det som The Guardian kalder for “The best Nord-noir ever”, suppleret med – ingen konkrete tal – om at sæson 1 af “Wisting”, “smashed Viaplay viewing records” og at netop denne serie er “one of Nent Group’s most successful original series so far”, hvilket burde være nok til at sikre mange flere sæsoner.

Indtil videre lover Nent Group blot en ny sæson til næste efterår, omkring 12 måneder efter den første blev sendt.

Har du ikke set serien, følger den Larvik detektiven William Wistingm der ( i sæson 1 ) blev udfordret med “the most challenging cases of his career”.

Serien er så populær at den også kunne opleves på en Latino/spansk version af AMC

Og selv om at det ikke kan undre, er det – sådan cirka – lidt det samme der sker i den kommende sæson.

Læs også  Sony indhold finder du fortsat på Viaplay

Her skulle det blive “a race against time to hunt down an escaped killer”, der sagtens kunne tænkes at ville myrde igen, suppleret med et “makabert mysterie” der handler om en kvinde der har fået monteret sit hoved på en pind ( a spike ) DownTown Larvik.

Filippa Wallestam, Nent Group Chief Content Officer, er glad og siger:

 -Detective William Wisting might just be Norway’s most wanted man! The first season was a landmark, both for Viaplay’s position as the home of unique Nordic storytelling and for the entire noir genre, and viewers around the world have demanded a follow-up ever since. ‘Wisting’ season two will be one of the most anticipated streaming events of spring 2021, slutter hun og bliver suppleret af Sven Nordin.

Han siger:

 -I’m both grateful and humbled by the reception of season one, and it’s so great that we can now create more “Wisting”. We’ve all been itching to get started, slutter han.

Både Thea Green Lundberg og Mads Ousdal skulle efter sigende være med igen, i deres “supporting roles”, i en kommende sæson, der skulle ende på otte episoder skrevet og instrueret af Trygve Allister Diesen (kendt for “The Third Eye”), sammen med Vegard Steiro Amundsen og Jadranko Mehic (“der har skrevet Lilyhammer”).

Læs også  Nent Group er tilbage i Oslo

Serien er fortsat producereet af Cinenord i samarbejde med ARD Degeto.

Produktionen af sæson 2 startede op tidligt i oktober.

Her en promo for den første sæson.