Snart uge 43 på TV2

Den hurtige har allerede regnet sig frem til at det er i næste uge, at der igen i år bliver sat fokus på cancer på TV2.

Det er med andre ord “Knæk Cancer uge” på TV2 i næste uge.

Derfor står Mikkel Kryger, Janni Pedersen og Louise Wolff allerede nu parat til næste weekends indsamlingsshow, hvor værterne, sammen med et utal kendte sørger for at “Knæk Cancer Live” får hygget max om seerne.

Interesserede behøves dog ikke vente til næste weekend, da de allerede i denne første kommende af slagsen, kan se frem til – blandt andet – “stærk fiktion” og “dokumentarer”, der “skubber Knæk Cancer-ugen i gang”.

Således vil det på søndag være muligt at se “Knæk Cancer: Lever, elsker, savner”, der er en “dokumentar” om “…teenageren Rosemarie, der har overlevet cancer to gange. Nu vil Rosemarie bare videre – leve, feste, drikke, kysse”. 

Rosemarie har overlevet cancer flere gange hendes mor er bange

Ikke overraskende er “..hendes mor er stadig fanget i angsten for at miste sin datter, og derfor bliver Rosemarie konstant mindet om, at hun var syg..”.

Produktionen er “klippet til en TV version”, og kan opleves i sin fulde længde på TV2 Play.

Weekenden efter, er det så ellers blevet tid til den 9. gang hvor TV2 og Kræftens Bekæmpelse “sammen med danskerne” sender deres indsamlingsshow.

Læs også  OTT er nu mere populær end pay-TV globalt

Det bliver – naturligvis – hen over ugen også muligt at se andre dokumentar film og andet om kræft.

Således også “Min kamp mod kræften”, der følger 19-årige Charlotte Eades, der brugte en masse kræfter på at tale om hendes kræftsygdom på de sociale medier, indtil hun døde.

Dem der allerede nu tænker at det kunne være rigtigt heldigt at gense “Kemohjerne”, har i den forbindelse endnu mere at glæde sig til.

Serien er nemlig nået til sæson 2, med premiere den 21. oktober klokken 23.00.

Medvirkende er stadig Oliver (Adam Ild Rohweder) og Eva (Karoline Brygmann), der “begge har haft kræft”.

På trods at dette “kæmper parret for at forstå sig selv og finde ud af, om de tør satse på livet og kærligheden til trods for den evige frygt for, at kræften vender tilbage”.

Sæson 2 af Kemohjerne har premiere denne weekend

Historien er fortsat skrevet af Nanna Westh og instrueret af Katrín Björgvinsdóttir.

Det er muligt at gense første sæson på TV2 Play.

I bedste stil sender TV2 jo også “Vild med dans – Knæk Cancer” i næste uge.

Her er der tale om en version af “Vild med dans”, hvor der danses quickstep, tango og rumba. 

Og da nydanserne dedikerer dansen til en vigtig person, og mens de danser, samler formatet ind til det gode formål.

Læs også  Tid til Zulu Awards 2020

Som en del af oplevelsen ved at se “Vild med dans”, er at der blandt dem der stemmer bliver trukket lod om en bil.

Selve finalen, “Knæk Cancer Live”, byder så ellers – blandt andet – på Randi, der for fem år siden hjalp med at samle ind.

Og rigtigt mange kendte.

Herunder: skuespillere fra “Badehotellet”, dansere fra “Vild med dans”, Rachel og hendes familie fra “Årgang 0” og mange andre.

Og nu hvor Søs Fenger, Carpark North og Troels Gustavsen fra Noah også kigger forbi, er showet nærmest en succes før det er blevet sendt.

Synes du at der mangler det regionale blik, så er der også tænkt over det.

TV2 Regionerne samt “Go’ morgen Danmark” og “Go’ aften Live” er rundt i landet, blandt andet i Aarhus, Djursland, Silkeborg, Odense og København “for at se nærmere på den seneste forskning inden for kræftbehandling”.

Og da landet som bekendt er fuld af “inspirerende mennesker, som hver dag gør noget særligt for deres nærmeste eller bruger deres egne sygdomserfaringer”, taler de også med dem.