Godt nyt til Alexa Mini LF og ALEXA Mini ejere

Har du her de sidste par år været nødt til at konvertere dine EF mount primes til PL mount eller LPL mount, er her godt nyt.

Engang i løbet af november lander Arri’s nye EF Mount (LBUS), der – som du allerede har gættet det – betyder at du nu kan montere EF mount primes og zooms på dit Alexa Mini LF eller Alexa Mini, og derfor ikke længere behøves at sige nej til jobs med CN-E’s eller blot fravælge disse som arbejdsredskab.

Udviklingen der længe har været “udfordrende”, hvorfor – Duclos lenses – mere eller mindre som den eneste, har gjort det til en “special forretning” at konvertere Canon CN-E’s, for banale 1850 dollars stykket.

En konvertering der nu både kan spares ganske som at Arri endelig åbner op for at der kan optages med – de relativt billige – CN-E’s, der – nu ydermere findes i mindst 2 versioner, konkret som Sumire og de originale CN-E’s.

Folk der allerede har hænderne oppe, kan glæde sig endnu mere, da det jo også pludsligt bliver muligt at bruge – mere konventionelle – EOS mount glas som ( bare et par eksempler ) deres heldige 200mm f 1,8, deres MP-E 65mm, eller alle andre EOS mount glas, der sagtens kan være fra engang i de tidlige 80ere og dermed – pænt tæt på – det højtelskede K35 look, nu bare med billigt – overset – glas fra brugt hylderne nede hos den lokale fotohandler.

Læs også  Godt nyt fra Arri

Mulighederne er uanset mange, og nu hvor Arri skulle kunne levere fra engang i november, er det vel på sin plads lige at tjekke ud om deres kommende EF Mount LBUS “adaptor” er noget for dig.

Som altid med Arri kender vi ikke prisen, men gætter på at den er lavere end en brugt BMW i3.

Læs videre her.