Teradek ude med Airmix det hele fra en iPhone

Hvis du gik og troede at det er nødvendigt med ekstra hardware, nu hvor alt skal streames, tager du snart totalt fejl.

Live Streaming er nemlig så budget presset, at stadig flere producenter af ellers herlig hardware, ser ud til at have droppet at forsøge at sælge dette, for i stedet at forære software versioner af deres løsninger væk, i håbet om at kunderne på et tidspunkt bliver rige nok til at de igen køber det lækre hardware.

Sidste nyt i den forbindelse er Teradek Airmix, der er lidt snyd.

Det er nemlig ikke helt nyt, det her – ellers helt nye – Airmix software.

For ganske kort tid siden hed den samme løsninger nemlig “Live:Air Solo”, hvorfor dem der allerede kender til Teradeks “Live:Air” løsninger, burde kende de fleste features.

Her de forskellige dele af Airmix pakken

Noget tyder dog på at netop “Airmix” delen er helt eller delvis ny, da denne nu kræver et abo, før du kan “billedemikse” flere video kilder ( læs iphones og powerpoints )

Omvendt, er det muligt – når du har betalt de cirka 30 dollars – at klippe mellem alt fra iPhones til alt andet Apple, ( iOS ) på i iPad.

Så helt dumt er det altså ikke dette nye (?) system.

Som vi forstår det på Teradek, er det muligt at operere op til ti samtidige kilder i Teradek Airmix, suppleret med en hulens masse wipes og grafik i pakken, der – burde – få fremtidige ( op til ) 10 kamera produktioner til at trylle.

Læs også  Teradek ude med TOF1

Disse kameraer, eller iPhones, skal s ellers alle være udstyret med Airmix Remote, der er den app, der henter signalet fra den enkelte iPhone, der så samles på selve Airmix, der så ellers kan klippe det hele til den fineste stream TV produktion, du kan forestille dig.

Det er lettere uklart hvilke videokilder der kan tages ind i Airmix – og hvad latency er

Er der kun brug for et enkelt kamera kan du bare udstyre din iPhone med Airmix Solo, der nu vil være en professionel streamdims, der kan streame direkte til FB eller YT, og sikkert også andre steder hen.

Det er med andre ord først når du oplever at der er et behov for at kunne klippe powerpoint eller andet ind i live feed’et at du skal til at betale for de mange features der er i denne nye pakke fra Teradek, der ydermere giver 30 dages trail på Airmix her i opstarten.

Læs videre her, hvor du også finder links til app store

Her en slags promo for produktserien under det tidligere navn