Quickstream på vej med nyt Cloud koncept

Som altid med de mange nye tilbud om hosting, IP livestreaming, eller hjælp til kontribution, skal du ringe til dem, for at få fingre i priserne.

Sådan er det også med Quickstream.

Omvendt kan det være at det zoom web seminar, de er på vej med om deres nye “Cloud product”, som bliver afholdt i morgen, er relevant, nu hvor de lover en masse.

Deres nye “Quickstream Cloud solution”, er nemlig en “one-click video cloud exchange for the broadcast industry” løsning, der tyder på at deres produkt er tænkt som et af dem der er så teknisk simple at alle kan finde ud af at bruge dem.

Quickstream Cloud er i følge producenten et “unique live global video exchange network”, der giver kunderne muligheden for netop at kunne sende live via “skyen”.

Og nu hvor der er tale om en “software-as-a-service” altså en SaaS løsning, er der en masse potentiale i deres tanker.

Quickstream er fra Polen og skulle efter sigende være budgetvenlige

Om det så holder i virkeligheden er op til dig at finde ud af.

Som vi forstår det er Quickstream Cloud, stedet hvor kunder logger ind, hvorefter de “connecter” til deres cloud, hvorefter det hele så ellers “bare virker”.

Herefter kan der deles “live content in an instant” eller som “on-demand”.

Igen.

Læs også  NAB2022 bliver lidt af en nyheds bombe

Det tyder på at der skal produceres en masse live feeds, og at det skal være noget “den enkelte broadcaster” hele tiden går og roder med.

Ganske morsomt så er det netop hvad broadcastere går og arbejder med, så konceptet, der er baseret på Quickstreams “Node gateway”, giver med andre ord broadcastere muligheden for at “designe flexible IP arbejdsgange” ganske som det kan fungere som et netværk mellem to geografiske punkter, og lidt til.

Producenten lover i den forbindelse at alle der aldrig har prøvet Quickstream Cloud før, burde kunne får det hele til at spille i løbet af 15 minutter, hvorefter det er muligt at dele ( live ) video, på samme måde som man “deler” dokumenter.

Blandt de mange features der loves er Full encoding, decoding, og transcoding, hvoraf dele af disse dog kræver at der tilkøbes adgang til “Quickstreams Node” platformen.

Michal Suchon, CEO of Quickstream, forklarer 

 -Quickstream Cloud is a new way of offering rapid creation and deployment of video channels in the IP domain. Whether for test signals, channel preview, just-in-time pop-up channels, or live events, the Quickstream Cloud thesis now applies far beyond ENG newscasters or transport streams to head end or studio, starter han og fortsætter.

 -The cloud has now become the mainstream mechanism for delivering signals and content for any video professional, slutter han.

Læs også  Amazon Prime Video viser vejen i Norge

Interesserede kan høre mere om hvad Quickstream Cloud, er, i det tidligere omtalte webinar, der bliver afholdt i morgen, under titlen: “Quickstream Cloud: The New Broadcast Transport Stream”, klokken 1:00 pm EST i morgen.

Find ud af mere her, hvor du registrerer at du ønsker at være med.

Læs mere om Quickstream her.