Corona huserer videre på DR

De fleste har sikkert oplevet “TV-Avisen Morgen”, “Morgensang” og “Lægens bord”, der i år har været befolkningens “Corona TV”.

Disse koncepter vælger DR nu at fortsætte, så alle der ønsker at bliver informeret der, kan se “TV-Avisen Morgen”, “Morgensang” og “Lægens bord” frem til engang efter nytår, konkret til næste påske.

Thomas Falbe forklarer:

 -Allerede i foråret, da vi lancerede “TV-Avisen Morgen”, var vores ønske at give danskerne mulighed for at få en nyhedsopdatering tidligt på dagen med blandt andet seneste nyt om Corona, starter han og fortsætter.

 -Med de seneste meldinger om udviklingen i Corona mener vi, at det behov fortsat er til stede, og udsendelsen er et godt supplement til dagens øvrige nyhedsudsendelser, slutter han.

Derfor kan alle der er vant til at se med klokken 7.00 og frem til 9.05 på hverdage og fra klokken 8.00 til 10.00 i weekenden fortsat gøre dette på DR1 og DRTV, frem til engang efter nytår.

Planen er ligeledes at fortsætte “Morgensang”, der fortsat vil blive sendt på DR1 fra klokken 9.05 og 9.20, hvor dem der kigger med kan opleve sidste nyt fra DR Koncerthuset, fra efter nytår.

Nikolaj Vitting Hermann, der er chef for TV og tværgående i DR Medier, siger:

 -Med den tid vi nu går ind i, har vi særlig brug for igen at mærke følelsen af fællesskab og håb. Derfor har vi netop besluttet at forlænge “Morgensang”, forklarer han og fortsætter.

Læs også  Panasonic vil ind på News markedet

 -Der er også morgensang i weekenden, hvor det sendes fra klokken 10.03, slutter han og når lige at pointere at det sker på DRTV og som radio på P2.

“Lægens bord”, fortsætter også.

Her er der tale om en serie planlagte programmer, konkret otte af slagsen, der bliver sendt på torsdage, fra den 7. januar.

Som altid er det Peter Qvortrup Geisling der værter sig igennem klokken 21.25 på DR1. 

Formatet ser ud til at være blevet udvidet, så det ikke længere kun er Corona, det handler om.

Nu handler det også om “spørgsmål om sundhed og sygdom”.

Peter Qvortrup Geisling forklarer

 -Men Corona påvirker stadig alles hverdag, og derfor er “Lægens Bord” selvfølgelig også klar til at svare på seernes spørgsmål om den pandemi, vi fortsat står midt i. Og så følger vi tæt udviklingen af det, hele verden venter på: En vaccine mod Corona, slutter værten.