Så billig kan en gimbal være

Nu er vi på ingen måde kunder hos FeiyuTech, men nu hvor de er på vej med hvad der ligner verdens billigste gimbal, til spejlløse kameraer, tænkte vi at vi da lige måtte “teste” denne. ( det har vi så ikke gjort )

Nyheden, der ( vist nok ) stadig er så ny at den end ikke har forladt Kina endnu, hedder AK2000C, og er en såkaldt “affordable gimbal”, der i følge producenten kan netop så meget at de fleste burde blive helt rundtossede.

Og så er der prisen.

Prisen ser ud til at være det absolutte og primære parameter for denne FeiyuTech AK2000C, der også eksisterer i en ( ikke C version ) i en S version hvor den version der er helt uden hverken S eller C, er topmodellen, der er udsolgt.

Til gengæld kan du sagtens få fat i AK2000C, der koster ( du sidder ned ) 229 dollars.

Til gengæld kan den så ellers:

Her er det nok igen nødvendigt at du sidder ned.

Den har nemlig indbygget “garanteret” Steady Blur-free Video & Photo features, der “klares” via en Touchscreen, der indeholder kontrol og indstilling “for Easy Operation”, så du kan bruge den indbyggede “W7 Precision Control Algorithm”, der ( gætter vi på ) er den der sørger for at billederne ikke ryster eller bliver “blurrede”.

Læs også  Canon også ude med Mac version

Ellers er der indbygget “Time Lapse”, “Selfie”, “White Balance”, “ISO”, “Exposure Modes” og endelig den klassiske 360 graders pan, hvor det er hypersmart hvis du ikke er der. ( svært nu hvor den kun kan opereres lokalt/ingen app )

Målgruppen, for denne 229 dollar gimbal er videofotografer, Vloggers, Bloggers og almindelige fotografer.

I alle tilfælde er der indbygget 7 timers batteri, der kan “Boost Charges”, så det blot tager en time at få syv nye timer ind i det ikke udskiftbare batteri, igen.

Noget tyder på at producenten har fundet frem til at denne AK2000C, kan håndtere et kamera på op til 2,2 kilo, hvilket jo både inkluderer kamera og glas foran.

Derfor burde det være muligt at operere et Sony a7 III, Fujifilm X-T3, Nikon Z7, og enkelte DSLR’s forudsat at glasset ikke er for tungt.

Producenten ser også ud til at have testet et Canon EOS 5D Mark IV.

Selve gimbal vejer 1078 gram, og er – igen i følge producenten – “the perfect Low-Cost Professional Anti-Shake Tool”, for målgruppen.

Eric Wei, Founder of FeiyuTech, siger:

 -With the increase in demand for video creation and photography, it’s hard to find the perfect low-cost professional anti-shake tool for shooting, starter han og fortsætter.

 -FeiyuTech developed the AK2000C with this in mind and the belief that professionalism should be within the reach of all to capture what they love. No matter whether you are a photography enthusiast, a professional video creator, or a beginning vlogger, the AK2000C will fulfill your shooting creatives, slutter han.

Læs også  Vil du se farverne er LR1 din ven

Indtil videre ser det ud til at du kan investere i nyheden via Amazon ( .com) og i FeiyuTech’s egen shop.

FeiyuTech bor her.

Her en promo for nyheden, og for S modellen, der kom tilbage i december.