Lækkert nyt fra DoPchoice

Er du på vej til at investere i de sygt lækre ( ok det er så min holdning ) Creamsource Vortex8, er det i sig selv super godt nyt.

Skal vi op på 13 på 12 -skalaen, bliver du nok også nødt til at udstyre disse cirka 14.000 lux på 3 meters afstand monster med en eller flere lag af lækkert DoPchoice Snapbag og Snapgrid gear.

Pænt heldigt er DoPchoice nu ude med deres dybt undervurderede “Snapbag lightboxes”, der kommer i vilde 7 versioner, hvor det “bare” er fronten og grid du skifter.

Et par hurtige klik og den allerede bløde kasse er blevet en hel del blødere

I bedste stil, hedder nyheder “The Snapbag SBCV8”, der er født med alt fra nye re-designede Rabbit-Ears, suppleret med 3, 5 og 7 ( fods ) Octa’er, og 3 og 5 fods Lanterner.

Som du har gættet det, hitter Vortex8 ganske enkelt så meget, at DopChoice ( for første gang siden måske (?) nogen sinde ) har valgt at starte op med at tilbyde alt fra “softbokse” til lanterner og Octa’er, allerede fra starten af.

Uden at være helt sikre, er det lige før vi tror at DopChoice forventer at sælge flere “Snapbags” til Vortex8 end til diverse Arri kasser.

Som altid med Snapbags fra denne producent, er du hverken nødt til at bruge gaffa, eller strips, for at montere en SBCV8.

Et par “pops” som de plejer at sige det, og din Snapbag har foldet sig selv ud og er klar til at blive monteret.

Læs også  Ingen uge uden nyt fra DoPchoice
Der er bang for buck i Vortex8 og tabet ved 3200 kelvin er nærmest intet

Vortex8, er med sine ( pænt vilde ) cirka 14.000 lux på 3 meters afstand en “blødkasse”, der derfor ikke er specielt defineret.

Derfor indeholder “grund pakken” et 40 graders Snapgrid (på 90x60cm).

Og nu hvor DoPchoice lover at en lysmand ( m/k) kan montere det hele på 30 sekunder, er det vel bare med at få investeret.

Vi erkender ikke at vide om Vortex8 er ankommet til DK.

Der har dog altid været en masse Creamsource specielt på sports produktioner, så et gæt er at de enten er kommer, eller kommer, næste gang der skal opgraderes.

Slutteligt skulle de såkaldte Octa’er, som DoPchoice taler om, men som de ikke rigtigt er begyndt at markedsføre endnu.

det spændende ved disse er at de er op til 7 fod i diameter, og – formodentligt – dybe nok til at en enkelt lampe kan give 180-220 graders lys på en person.

DoPchoice har sat Octoer og lanterner i produktion, de der dog stadig lidt hemmelige

Så bliver det vist ikke blødere.

Det er i den forbindelse lettere uklart om det er muligt at få grids til disse.

Igen.

Det kan du altid læse mere om her.

Vil du gerne vide mere om Vortex8, der er en 2×1 RGBW lampe der arbejder fra 2200K til 15000K, kan du læse videre her.

Prisen skulle være ( pænt lav ) omkring 33.000 kroner ex.

Læs også  Magewell lidt mere til NDIHX

Her en promo for kombinationen