4 skærme på 19 tommer

Folk der har deres gang i OB vogne, eller som roder med “Fly Packs” eller Fly Away kits, vil vide at det mest besværlige er og bliver monitorering.

konventionelle skærme dur bare ikke i en OB vogn, eller i et Fly Away kit.

Jo, bevares, når det hele er monteret.

Det har Marshall Electronics tænkt lidt over, hvorfor de her igår er kommet op med det som de kalder for en ML-454, der er en “4×4.5 tomme Rack Monitor”, hvilket kan oversættes til 4 kilder, du kan se samtidig, på forbandet lidt plads.

Der er masser af knapper og lyden kommer formodentligt kun headset udgangen

Som altid er en “rack monitor” ikke til at producere på.

Men det er klart at en 4X monitor i 19 tommer er super til at previewe på, eller – hvis budgettet er klemt – til at tjekke beskæringer, før du hakker billederne på, og håber på at foto bliver, der hvor du har sagt hun skal være.

Marshall selv vurderer at deres nye ML-454  er smart til alt fra OB vogne til Fly Away kits.

En tilføjelse kunne være til streaming, hvor ting – ofte – går så langsomt at det rent faktisk er muligt at bruge denne løsning til egentligt preview og så blot nøjes med en enkelt program/preview monitor.

Læs også  Måske NAB kan premiere det nye Arri Cam

Højden er som du har gættet det, blot 2U eller 2 rack units.

Ganske blæret er der lyd ind – måske unødvendig men nu en mulighed

Og nu hvor der både er HDMI, 3G-SDI og sågar composite ind, kan løsningen pludselig bruges til meget mere.

Både SDI og composite har “et aktivt loop through”.

Bedst af alt er det muligt at styre aspect ratio, udstyre billedet med en “marker”, justere backlight level ( individuelt ??) og sikkert mere.

Opløsningen er pænt 1280 x 800 pixel, hvilket bestemt ikke er HD, men som omvendt heller ikke er SD.

Greg Boren, Product Marketing Engineer at Marshall Electronics forklarer:

 -Our new ML-454 monitor is a great addition to Marshall Electronics complete line of professional-grade audio and video monitors, as it furthers our commitment to delivering reliable, durable, flexible and cost-effective solutions to our customers, starter han og fortsætter.

 -In addition to its remarkably high picture density, the ultra-slim design of the ML-454 leaves space for other equipment on the back side of the rack, which is essential in many fly packs and broadcast trucks. With three ML-454’s installed in a rack, a production is now equipped with a 12 screen multi-viewer, which measures less than 12 inches. This is ideal for those applications that require multiple monitoring points, slutter han og kommer dermed ind på endnu en smart feature.

Læs også  SVOD eksploderet under Covid19

Kvaliteten er – måske – god nok til at de kan bruges til CCU arbejde.

Det ser ud til at det er Holmberg Consult, der har agenturet her i landet