Fox serie på Xee i morgen

Xee, der er en kombination af YouSee og Fox.TV ( der blandt andet lever i Sverige ), tager nu endeligt hul på efteråret.

Det betyder at der er nye serier på vej.

Her såvel som mange andre steder.

En trend i år er nemlig at et utal af platforme og TV kanaler har udskudt deres efterår til enten her i november, eller i tilfældet som den amerikanske TV kanal CW, helt frem til janauar/feburar.

Årsagen er oplagt nok Corona, der har forhindret en masse produktioner i at gå i gang, ganske som pænt mange har været udsat for “ufrivillige” produktions stop.

Her i landet, såvel som ude i resten af verden.

Xee’s nye serie har hverken været ramt af det ene eller det andet, men er blot blevet ( premiere ) udsat fra engang i det sene forår, til her i november, hvor der er global premiere, hvilket såmænd også gælder Danmark.

Paul LeBlanc og sidekick Shea Salazar undersøger Ai i NeXt fra den 3. november på Xee

Serien, der hedder “NeXt”, er i den forbindelse en potentiel vinder, i forhold til seere, nu hvor det er holdet bag “24 timer”, der denne gang kigger på “cyber crime”, nu udført af..

Alt sammen noget du kan finde ud af imorgen, den 3. november, forudsat at du er kunde hos YouSee, der sender serien eksklusivt på Xee.

“NeXt” følger i den forbindelse Paul LeBlanc, der er excentrisk, paranoid og genial, samt totalt helt og aldeles fyret fra hans eget firma, på grund af hans excentriske, paranoide og geniale tilgang til emnent AI.

Læs også  YouSee sælger unge serier til Skam land

Ikke overraskende er den AI det hele handler om hans “software” neXt, der er så klog at intet ude på Internet er krypteret nok til at den ( AI’en ) ikke kan hacke det.

Heldigvis har Paul LeBlanc gemt den der AI netop så langt væk at ingen – overhovedet ingen – kan finde softwaren frem, og – hvis de gør det – kan de kun gøre det på en lukket server, der ikke ha adgang til Internet.

Gæt selv hvad der sker i første episode.

Problemet med NeXt, er ydermere at den er netop så “klog” at den ( AIen ) selv kan omskrive den kode, der programmerer “den”, hvorfor den “hele tiden bliver klogere”.

Serien havde som pointeret premiere i USA tilbage til den 6. oktober.

Men da der kun blev sendt en ( eller måske 2 ) episoder, tyder noget på at serien er blevet “udsat” frem til november, hvor den nu igen “har premiere”.

I hvert fald her i landet.

Uden at røbe for meget, har du sikkert også gættet at den paranoide og alt det andet, LeBlanc, længe har kæmpet for at teknologi som NeXt ikke bliver “udtænkt”, og at den der forsker i kunstig intelligens, tænker sig ekstra godt om.

Desværre er der ingen der lytter til ham, hvorfor hele verden, og i særdeleshed udvikler firmaet Zava, har en masse problemer.

Læs også  Produktion strandet med Xee

Sidekick er Shea Salazar (spillet af Fernanda Andrade)

En kedelig opdatering er at serien allerede nu er lukket og slukket, på grund af dårlige seertal i USA.

Der kommer altså ikke en sæson 2.

Her en promo.