Og der blev sendt på alle kanaler

LiveU har opgjort hvor meget der blev sendt på deres gear, i forbindelse med valget.

Og selv om at der stadig bliver sendt og “breaket” i det uendelige, er opgørelsen fra engang i går.

Så det er nok pænt sikkert at mene at der bliver sendt mere end de allerede voldsomme mængder af data der er strøget igennem LiveU’s mange rygsække, og sendesystemer.

Indtil videre ( vi er ikke helt sikre på hvornår LiveU stoppede med at måle denne gang ) er der blevet sendt 16.540 live streams fra det amerikanske valg, til “resten af verden”.

Det er ikke overraskende væsentligt mere end ved det sidste valg, der – formodenligt – også slog alle rekorder.

Forbruget af streams er således vokset med håndfaste 35 procent målt i forhold til 2016 i USA.

Den totalt mængde data er er på samme måde vokset, da de såkaldte “simultaneous live streams” er vokset med andre 30 procent.

I lidt mere konkrete tal, var der omkring 500 kunder der valgte at bruge LiveU, der resulterede i vilde 3700 live feeds, der totalt endte som mere end 12.000 timers video, der blev sendt rundt om og ud i verden, via diverse LiveU systemer.

Mike Savello, LiveU VP of Sales, Americas, forklarer:

 -LiveU experienced an unprecedented 16.540 live streams on election night, starter han og fortsætter.

Læs også  LiveU forbrug amok under OL

 -This year has challenged our broadcast customers to approach live newsgathering in unique ways. The pandemic has changed studio environments, crew allocation, budgets, and workflows. What has remained consistent is LiveU’s ability to provide high-quality, flexible solutions that news organisations can rely on, especially to cover high-profile news and events, slutter han.

Et gæt er at det stadig ikke endeligt afklarede valg i USA betyder at der fortsat bliver sendt fra et utal af positioner og stater rundt om i USA.