Nent løb med Starzplay

En af de endog særdeles spændende streamtjenester, der er – lidt mere – hjemme i USA, og som i resten af verden er blevet til Starzplay, ser ud til at blive en del af Viaplay.

Tjenesten, der på hjemmemarkedet har et utal af Starz Originals og endnu flere pænt tunge serier, som “American Gods”, “Luther” “The Spanish Princess” og “Power”, er i realiteten på vej ud på verdensmarkedet med størrelsen Starzplay, hvoraf en del såmænd er Viaplay Originals, hvorfor det – i første omgang – kun er en “del af” Starzplay der bliver en del af Viaplay i december.

Senere skulle tjeneste bliver en fuld og komplet tilkøbs mulighed for Viaplay ( og måske andre ) kunder.

Og selv om at mange måske ikke kender Starz, der både er en streamer og en ( række ) TV kanaler, kender de fleste deres Originals.

Som eksempel er “Power”, “The Spanish Princess”, “The Girlfriend Experience” og “Black Sails” samt “Ramy” alle Starz Originals, der – her i landet – enten er blevet sendt af andre, eller som kommer i 2021.

Af andre fremtidige serier kan nævnes “Power Book II: Ghost”, der foregår i “Power” universet ( en slags spinn off ) nu med Mary J. Blige, samt omtalte “The Spanish Princess”, “The Girlfriend Experience” og andre serier der enten starter op næste år, eller som fortsætter med næste sæson.

Læs også  Disney tjener ikke nok

Senere, når Starzplay bliver fuldt integreret med Viaplay, kommer “Becoming Elizabeth”, der er Starz kommende dronning serie om dronningen af England.

I bedste upstairs/downstairs stil, er en anden kommende serie et kig ind i Paris i 1800 tallet, hvor “Merteuil” og “Valmont” er et par unge passionerede elskere, i en tid, hvor – som det plejer at være i Starz serier – dem foran kameraet smider tøjet hele tiden. ( Starz er kendt for deres mange serier, fuld af masser af halvt eller hel -nøgne mennesker). ( “Gladiator”, “Black Sails” og andet )

Starz tilføjer slutteligt en voldsom mængde Lionsgate film, som de har rettighederne til, og som derfor – snart – kan opleves på Viaplay.

Filippa Wallestam, Nent Group Chief Content Officer forkalrer:

 -Our latest groundbreaking partnership brings together two of the world’s most creative streaming storytellers. Viaplay Originals are now winning international awards while Starzplay is home to some of the most high-impact shows in the business. We continue to innovate in order to bring Viaplay viewers even more unique experiences, slutter hun og bliver suppleret af Superna Kalle, Executive Vice President, International Digital Networks, Starz.

Der siger:

 -This trailblazing partnership with a leader who has demonstrated continued innovation in the industry creates an exciting opportunity for the expansion of Starzplay into new territories on Viaplay that allows us to continue our quest to offer the best of global SVOD to viewers around the world.

Læs også  Forbrugerne er gået i selvsving

Starzplay er på vej ind på 55 markeder i Europa, Latin Amerika, Asien og MENA, herunder i Norden, via Nent Group.

Vi har fundet et par klip der understreger at det såmænd er værd at holde øje med hvad der sker på Starzplay, når den kommer endeligt til landet.

Herunder om det bliver muigt at få øjnene i denne tjeneste uden at skulle tilkøbe hele Viaplay også.