Børn elsker DRs nyheder til børn

Nu er vi sikkert flere der ikke lige har været i statistikbanken og tjekket op på hvor mange 9-14-årige der findes her i landet.

DR er omvendt rigtigt glade for at 29.000 børn i målgruppen nu kigger med når der bliver sendt nyheder til målgruppen.

Så der er sikkert ikke mange  9-14-årige der ikke kigger med.

Formatet “Ultra Nyt” er med andre ord lidt af et hit, i form af nyhederne hver dag til målgruppen, der såmænd også gerne vil være orienteret.

Og det gerne på en relevant måde, hvilket de må føle at de bliver her.

Specielt nu hvor der tilbage i 2018 kun 18.000 der så med.

Stadig flere børn kigger med når DR sender Ultra Nyt

Redaktør på “Ultra Nyt”, Christina Johansen forklarer:

 -Mere nu end nogensinde er der brug for nogen, der på en tryghedsskabende måde forklarer børnene, hvad i alverden det er, der foregår. Den opgave tager vi på os hos “Ultra Nyt”. Hver dag og hele tiden løber vi stærkt for at oversætte nyhederne for de 9-14-årige. Og den stigende graf er et blinkende vidnesbyrd om, at børnene vil have den information. De søger den. De vælger aktivt nyhederne til inde på DRTV eller på en af de fem andre platforme, vi udkommer på. Det er da om noget opløftende midt i alt det her. Vi får så meget forærende ved at være i tæt dialog med vores målgruppe, starter hun og fortsætter.

Læs også  Netflix fører fortsat

 -De er med til at forme nyhederne ved at stemme, quizze og kommentere – og de sender os virkelig mange gode ideer til historier, vi kan undersøge nærmere. Så det er en kæmpe fornøjelse, at der hele tiden kommer flere og flere til, slutter hun.

Vi har fundet klip der er 20 timer gammelt, som er viewet små 20K gange