Cineo ReFlex R15

Producent af fede lamper, Cineo, ser ud til at have brugt Corona til at tænke lidt over lys.

Og det er der så kommet en ny lampe ud af.

Denne der hedder ReFlex R15 er en 90.000 lumen, der – cirka – svarer til 9000 LUX, ( på ?? meters afstand ) er en såkaldt “color-accurate digital lighting”, der bruger omkring 1500 watt, mod at den ( cirka ) lyser som en grid-flooded 5-10KW HMI.

Det er bare ikke output, der er “vigtigt” i denne forbindelse.

Det er derimod farve temperaturer og evnen til at kunne levere “farve rigtighed” uanset om eller hvordan lampen er dæmpet. i 2700-6500K i CRI i op til 90-96.

Der hvor lampen begynder at blive spændende, er i forhold til dens indbyggede Spot-to-flood funktion. der uden at du skal dreje på noget som helst, kan flyttes fra 15 til 75 grader, alt efter hvilke diode – grupper der er tændt.

Suppleret med den ( enorme ) parabol, som Cineo også har udtænkt, sker der virkeligt ting og sager i forhold til hvad en enkelt lampe kan bruges til.

Producenten vurderer selv at en R15 – i mange situationer – kan erstatte pænt store HMI lamper, og at den “holder farven”, uanset varme og brug, og lidt til.

Der er dog et problem med de nyeste lys-LED-dioder.

Læs også  Quasar Rainbow nyt

De bliver sygt varme.

Derfor har Cineo udtænkt noget så – eksotisk – som en flydende dæmnpning af LED panelerne, ( selve lys dioderne ), der er sænket ned i en slags kølervæske, der – nu bliver det sjovt – bliver rørt rundt i, mens lampen er tændt.

De mange nye ideer og tanker har betydet at lampen er vokset og blevet pænt stor.

Vægten er fulgt med, og skulle være endt på noget der ligner 37,5 kilo.

Producenten forsvarer størrelsen med at der er tale om en løsning, der både kan fungere som flood eller spot lampe, og som et ( udendørs ) “event beam”, da lampen fysisk er stor.

I bedste stil, er lampen udstyret med nyeste software, der supporterer alle former for DMX/RDM og CRMX fra mobil telefoner, og via professionel hard og soft -ware.

Den snakker ydermere sACN, ArtNet og kan styres via IP.

Og så er den “vandtæt”. ( der er ikke angivet hvor vandtæt den er )

Du kan læse videre om nyheden der ( måske ) har været i produktion på blandt andet “Bad Lands” her.

Herunder en promo, der faktisk ser lovende ud, for denne 88×66 centimeter store lampe.

Vi kender ikke prisen