Lars skal ud og sejle

Den evigt joviale nu tidligere statsminister, Lars Løkke Rasmussen ser ud til at have fundet sig et reality TV format, der – potentielt – kan understrege hans evner som sømand, og TV personlighed.

Alt sammen noget der kan opleves engang i foråret 2021, når der er premiere på “Over Atlanten”, hvor Lars Løkke Rasmussen får selskab af Umut Sakarya, Felix Smith samt Ditte Julie Jensen, sammen med andre kendte, der – sikkert – bare ikke er helt sikre endnu, starter på Lanzarote, og derfra “krydser Atlanterhavet”.

Og selv om at det ikke længere kan overraske, venter der deltagerne – og TV seerne – en masse eventyr, og “tre uger til søs”, fuld af udfordringer for de kendte deltagere.

Konceptet er nemlig fortsat at “seks sejlere uden nævneværdig sejlererfaring skal forsøge at nå en tur over Atlanten under kyndig vejledning fra OL-guldvinder Jesper Bank”.

Sarah Bro glæder sig til at komme ud og sejle

De sidste to navne, der er mindre kendte, skulle også være blevet bekræftet.

Den ene er Johannes Nymark, mens den anden er Sarah Bro, der ikke har tænkt sig at svømme til Caribien, selv om at hun sikkert sagtens kunne.

I bedste stil er der afgang den 26. november, fra Lanzarote med Aruba i Caribien, som mål.

Blandt pænt sikre udfordringer skulle være bølger, søsyge, savn og søvnunderskud.

Læs også  Europa fører formatkrigen

Og da de kendte mennesker ydermere skal båden, stå for rengøringen og lave maden, er der lagt op til lidt af et eventyr.

Lars Løkke Rasmussen glæder sig og siger:

 -Jeg har kørt med 120 km/t, siden jeg var 17 år gammel, og jeg har i lang tid gået med tanken om at tage en mental pause. Trække stikket og gå fuldstændig offline i en periode. Den mulighed har jeg fået nu. Jeg er i øjeblikket i en position, hvor jeg ikke er i frontlinjen politisk, og jeg har brug for at sidde og stirre på det uendelige hav og tænke over, hvad jeg skal med mit liv i de kommende år. Det håber jeg, turen kan være med til at give mig en retning på, for jeg ved ikke, hvornår den mulighed dukker op igen, starter han og fortsætter.

Ditte Julie Jensen ser også frem til en tur på havet

 -Jeg har stort set ikke sejlet længere end Helsingør-Helsingborg, så jeg er da bekymret for, om jeg bliver søsyg. Men som mange nok har bemærket, så er jeg stædig af natur, og derfor er jeg sikker på, at jeg nok skal klare turen. Også når bølgerne går højt, slutter han.

Ditte Julie Jensen supplerer:

 -Dengang jeg gik selvstændig, lovede jeg mig selv at gøre mig umage og være nysgerrig på alt, hvad livet kan bringe. Livet kaster dagligt mange bolde op i luften; det handler om at se dem, og ture gribe dem. Jeg ser denne oplevelse som en af de bolde, der skulle gribes. Det skyldes ren nysgerrighed, da turen indeholder lige dele frygt og muligheden for at blive rigere på livet. Med andre ord – en oplevelse for livet, som jeg måtte gribe, slutter hun.

Læs også  Aller prioriterer levende billeder

Der er forventet premiere engang i foråret 2021 på Dplay med senere premiere på Kanal 5 “senere på året”.