Ny remote til Apple TV 4K

I en verden, hvor stadig flere ikke længere ser TV, på et TV ved hjælp af en fjernbetjening, ser størrelsen Universal ud til at have besluttet at deres tjeneste, skal have sin egen fjernbetjening.

Eller rettere.

De kunder der gerne vil se med, og som har valgt at gøre dette via et Apple TV 4K, skal da også have chancen for at kunne skifte kanal, og alt det andet, der – vel sagtens – stadig er en del af oplevelsen ved at se ( flow ) TV.

Uanset hvor digitalt og tidsforskudt, det hele bliver, vurderer Universal Electronics Inc at dem der ser kabel TV, satellite TV, eller IPTV da også skal have en mulighed for – som eksempel – at skifte kanal, uden at skulle bruge en lille halv time på at gennemskue den – ekstremt simple – men stadig svært forståelige remote fra Apple, der følger med deres Apple TV 4K.

I det hele taget er netop denne Apple TV 4K remote, en af de mest udskældte remotes, på hele Internet.

Nyheden tilbyder alle de knapper mange åbenabart mangler

Googler du en smule, kan du således også finde pænt mange danske udsagn om hvor svært det er at finde rundt i de 5 knapper der er på Apples løsning.

Heldigvis er Universal Electronics Inc nu på vej med en der både kan skrue op og ned for lyden, ganske som det er muligt at gå frem og tilbage i kanalerne, selv om at du ikke bruger TV’et egen fjernbetjening.

Læs også  Nielsen overtager seermålingen

Nyheden, ser ud til at understrege hvor mange der rent faktisk trækker i den enkeltes opmærksomhed.

Det er jo – som eksempel – svært at se flow TV, på et Apple TV 4K, med mindre at der findes en app, der fungere med kabel TV, eller en tilsvarende IPTV løsning.

Noget vi har finder her i landet.

Med det forbehold at det netop er det som flere har klaget over, ude på det forjættede Internet.

igen.

Alt sammen noget der ser ud til at være klaret af Universal Electronics Inc, der fra engang i december kan tilbyde denne nye remote control for Apple TV, der reelt er født til der ser kabel TV via et Apple TV 4K.

Paul Arling, CEO, Universal Electronics Inc, forklarer:

 -We’re excited that customers worldwide will soon be able to enjoy this new remote, designed specifically for the growing number of MVPDs offering Apple TV 4K to their subscribers, starter han og fortsætter.

 -This remote offers convenient features to quickly access the EPG or channel surf live programming available through the MVPD’s app on Apple TV 4K, slutter han.

Som vi forstår det, er nyheden ydermere så smart at den enten allerede fra starten af, kan styre dele af TV’et, eller også kan den programmeres som en “universal control” enhed, der via Bluetooth og Infrared kan snakke med det fleste TV.

Læs også  TV2 News satser på det amerikanske præsidentvalg

Globale operatører som Proximus, Vodafone og Eir, tilbyder i den forbindelse allerede deres kunder muligheden for at bruge et Apple TV som “set top boks” til deres TV pakker.

Og det er netop denne oplevelse Universal har planer om at optimere.

Vi erkender at vi ikke ved om der findes danske tjenester der tilbyder et Apple TV som “set top boks”.

Er det ikke tilfældet endnu, kunne man forestille sig at det sker engang lige om snart.

Det virker som om at universal Electronics Inc har produceret denne remote sammen med Apple, da den indeholder både UE878, der er et integreret BLE chipset der er optimeret til stemme kontrol, samt Apple’s “MFi authentication chip for secure connectivity with Apple TV”. 

Der er indbygget en ambient lys sensor”, så lyset i knapperne skruer op og ned, alt efter hvornår denne remote bruges.

Der er – formodentligt – tale om et OEM produkt, da det er født med plads til “operator branding”.

Enheden er ude i december