ioGates er venner med SoundFlow

Folk der sidder i store studier, der – måske – arbejder på tværs af kloden, vil i disse  Coronatider have været ude og lede efter en måde at “dele filer på”, så der – som eksempel – kan produceres i Sidney, klippet i Tokyo og finpudses i Vanløse.

I den forbindelse ser det ud til at ioGates igen er på den blødende forkant med nye ideer i den forbindelse.

De har nemlig udviklet deres helt egen “ultra-secure file-sharing services for media professionals”, der via det som de kalder for “Smart Links” nu også tillader SoundFlow File Sharing, så folk der tryller med musik og lyd produktion i Pro Tools, nu også kan dele via ioGates.

Naturlivis i en form for automatiseret proces, så den enkelte produktion, selv ringer til serveren, sørger for at det hele er sikkert.

Og bedst af alt, lige tjekker om der er kommet nye takes, der skal erstatte gamle.

ioGates og SoundFlow kan nu arbejde sammen uanset afstand og med højt sikkerhedsniveau

Af forståelige årsager er lyd, dog super følsomt.

Derfor er der som eksempel både gang i kryptering og i en two factor authentication, personlige watermarks, DRM, såkaldt “timed access” i forbindelse med denne allerede sikre fil deling.

Det er såmænd også det faktum af det nu er muligt at arbejde via ioGates i SoundFlow, og dermed mellem forskellige Pro Tools brugere, der – som bekendt – også kan være ved at lave lyden til en film, der bliver optaget i den ene ende af verden, mens der efterarbejdes med det samme, i stedet for om 4 måneder når produktionen kommer hjem.

Læs også  LiveU går 5G

Christian Munk Scheuer, CEO, SoundFlow, forklarer:

 -The review process for sound design is often extensive and complex. Comments can come from 10 different sources and span time zones and calendar months for any given project. Trying to share back and forth using solutions like WeTransfer, Dropbox or email is incredibly inefficient and fraught with mistakes. You want to streamline the process so that comments are traceable and in one place and that the content you are sending is properly packaged, starter han og fortsætter.

 -SoundFlow and ioGates automate the packaging of your files, ensuring video and audio are in sync and transcoded for preview on any platform including smartphones, tablets and laptops. Your client receives correctly packaged previews with the ability to comment right to the timecode. This eliminates any misinterpretation on feedback saving an immense amount of time that can be put back into being creative, slutter han.

Jesper Anderson, CEO, ioGates supplerer:

 -ioGates in conjunction with SoundFlow coordinates access and tracks details. This removes the stress and frustration you normally get trying to review audio for video, starter han og fortsætter.

 -It gives you more space to manage the creative process and confidence that you have the entire review and approval process, regardless of how extensive it is, under control and as effective as it can possibly be, slutter han.

Læs også  Nyt fra Matrox

Som altid med ioGates og SoundFlow, er det muligt at tjekke en 30 dags trial version af SoundFlow Cloud Pro ud, hvilket du gør her.

Du kan læse mere om hvordan det hele fungerer her.

Her en promo for nyheden