LiveU og Grass Valley End-to-End løsning

Ikke overraskende har LiveU og Grass Valley besluttet sig for at gøre noget ved udfordringer med Remote Live Production.

Derfor er de på vej til delvist at flytte den i skyen, baseret på “Cloud-based tools and workflows”, som begge virksomheder allerede leverer i form af løsninger.

Ideen er at få etableret en række såkaldte “præ-integrerede løsninger”, der allerede er klar, når talen falder på remote production.

Konceptet er derfor ikke overraskende at LiveU og Grass Valley er på vej med en række “automatiserbare” løsninger, der – alle – er tænkt som løsninger der letter arbejdet for deres kunder, uanset om der produceres nyheder, sport eller andet.

Avi Cohen, LiveU’s co-founder og COO, forklarer:

 -With the ongoing shift to cloud production, we are committed to helping our customers maximize these new efficiencies, delivering our live video solutions as-a-service with pre-integrated workflows. Our collaboration with Grass Valley offers customers a highly efficient, flexible and scalable set of tools for going live from the field, providing greater flexibility to adapt to the needs of each and every story, giving a richer viewing experience. Remote live production can be orchestrated from anywhere via LiveU’s and Grass Valley’s integrated cloud environments, or using a hybrid model of choice, integrating high-quality live video feeds with smart automated production capabilities, slutter han.

Læs også  Sony på NAB2019
GVs Agile Media Processing Platform kan uendeligt meget

Og selv om at det ikke kan overraske at det er muligt at sende data via en LiveU løsning er det alligevel positivt overraskende hvad de to hardware producenter er på vej  med:

For fremtiden ( i LiveU/GV Cloud løsninger ?) vil det således være muligt at sende live feeds fra enhver LiveU enhed, og bruge Grass Valley’s GV AMPP Agile Media Processing Platform til at håndtere signalet.

Dermed er LiveU inde i SaaS miljøet, der for alvor er på vej ind i broadcast miljøet.

GV AMPP der er designet direkte til “Cloud produktion” er tænkt som løsningen der erstatter store dele af den tidligere nødvendige hardware, der – i denne sammenhæng – kunne kaldes for “lineær” mens SaaS kan skalleres i alle retninger, sikkert samtidigt.

Ellers er det planen at Live feeds fra LiveU enheder nu kan integreres i GV STRATUS, hvilket – kombineret med LiveU live video metadata – kan sørge for en udvidet automatisering af langt flere processer.

Herunder til ( Remote) search, browse, edit og publish, samt en række “smart search criteria” og “smart rules engine” baserede funktioner.

Tim Shoulders, CEO and president of Grass Valley, er også glad.

Han siger:

 -As our customers strive to deliver the captivating content and high production values that consumers demand, the GVTA gives them access to trusted solutions that are tested and configured to ensure interoperability with Grass Valley’s solutions – one of the major hurdles our customers face when deploying multi-vendor systems. We are delighted to see LiveU join the GVTA and the first implementations of our joint solution in the field, slutter han.

Læs også  Trådløse Production monitors

Læs mere om LiveU her.

I forhold til Grass Valley’s Agile Media Processing Platform og lidt til, har vi fundet et par videoer om emnet