Nyt Creative Technology studie i København

I disse tider, hvor det er svært at samles og hvor store forsamlinger er “forbudt”, har en af Rental og produktions – faciliteterne tænkt lidt over tingene.

Creative Technology Northern Europe ( CT), der er en del af NEP, er derfor kommet op med en rigtig spændende ide.

De har – netop – indgået et samarbejde med Clarion Hotel Copenhagen Airport, om at etablere et “professionelt broadcast studio” på faciliteten, så VIP og andre, der ikke har tid til at blive længe i landet, kan flyve ind, bliver interviewet eller holde en tale, og så ellers flyve videre i en fart.

Tiltaget, er også heldigt for Clarion i følge Martin Glensted, Sales Director at Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Her fra en produktion i Stockholm

Han forklarer:

 -Of course, we’d prefer to physically welcome conference guests at the hotel. But we also see a need for other solutions these days. Both by those who want to limit the physical meetings, and by those who simply don’t have the opportunity to hold their international events due to closed borders. We want to meet that need, and with Creative Technology’s professional equipment and competence it’s now possible, slutter han.

Det nye studie på Clarion Hotel Copenhagen Airport, kommer i følge Creative Technology til at kune tilbyde alle løsninger.

Læs også  Nielsen overtager seermålingen

Som eksempel bliver studiet indrettet til “each specific event”, hvilket sikkert kan oversættes til at studiet kun bliver etableret ( som TV studio ) når der er events der skal streames eller optages.

Hotellet kan i samme omgang tilbyde et begrænset antal stole til sådanne arrangementer, ganske som mad og overnatning, kan være en del af “pakken”.

Creative Technology Northern Europe, kalder de konceptet for en “hybrid conference facilitet”.

Martin Glensted fortsætter:

 -This is the Rolls Royce edition of online and hybrid meetings for companies that want to appear ultra-professional. It is excellent for product launches, lectures and global conferences, and you’ll experience premium quality, no matter where you are, slutter han.

Creative Technology står naturligvis også for streaming af begivenheden til de platforme kunden måtte ønske dem leveret til, ganske som de kan etablere on-demand og betalings -funktioner i forbindelse med streaming.

Som vi er orienteret har CT allerede etableret lignende studier i Stockholm, Gøteborg, Malmø og i Oslo.

Læs mere om Creative Technology Northern Europe her