Julegaven der bliver ved med at give

Nu er det som bekendt snart jul.

Og hvad er mere juleagtigt end smarte nye grip dimser.

Noget Matthews Studio Equipment kan levere på.

Deres sidste nye dims, er en “Matthews Gobo Plate Media Mount”, der rent faktisk ligner et hit.

Som du kan se på billederne er der næsten tale om en Vesa plade, som vi ellers kun kender fra store TV, der skal monteret på væggen.

Her blot i en mindre, men stadig stærk, og ret smart version, der ( både ) kan holde en monitor, og pænt meget andet.

Hæng din monitor på en C stand

Matthews’ Gobo Plate Media Mount, er – i første omgang – netop født til at bære jeres 14-24 tommers monitor når i er på optagelse.

og det er den sikkert også god til .

Vi har dog allerede udtænkt 50 andre sammenhænge den kunne bruges i.

Tænk ophæng til ledkasser, der ellers ikke kan være der, og rigtigt meget andet.

The Gobo Plate Media Mount, er dog også et mini VESA mount, der åbenbart er en standard, du nu kommer i nærheden af for under 100 dollars.

Uden nogen sinde igen at være nødt til at montere din monitor med strips, snore, gaffa eller andet, der bare ikke er cool.

Gobo Plate tiltaget er – som du kan se på videoen nederst – en del af en hel linje af Gobo Plate koncepter, der – virkeligt – ser ud til at kunne en masse, i pænt mange sammenhænge.

Læs også  Håndtag til dine Astera tubes

Og selv om at det den oprindelige ide var et stykke metal, der kunne monteres på en C-Stand, eller med skurer på en pind, er det nu så mange uger siden, at den ide, altså er blevet udviklet til noget der ligner en pænt heldig julegave.

Eller på et rør hvor det er smartere

Er du i den forbindelse i tvivl om hvad et VESA mount er, på din monitor er det en 75 eller 100mm “firkant”, med huller i hvert hjørne, der findes på ( mange ?) monitorer, der kan/skal bruges i marken.

Som vi er orienterede er der ingen direkte forhandler af Matthews Studio Equipment, hvorfor du bliver nødt til at læse videre her.

Husk i den forbindelse at du også skal være registreret importør, hvis du vil handle i England efter årsskiftet. ( hvilket du også burde være hvis du handler direkte hos Matthews)

Her en usædvanlig veloplagt video om emnet.