Lynhurtige MacBook Pro næste år

Ikke overraskende er Apple nu på vej med en ordentlig omgang Pro maskiner, i følge rygterne.

Pro maskiner, der kommer i 2021, og som alle vil være udstyret med – væsentligt heftigere – versioner af den M1 Chip, de fleste kender nu.

Som altid er rygterne ubekræftede, og ikke specielt præcise.

Den skulle dog være god nok. Der kommer kraftigere maskiner næste år.

Som der jo gør hvert år.

Denne gang med den lille forskel at kommende iMacs en ny Mac Pro og flere Mac Book Pro’s – i følge Bloomberg – alle kommer næste år, og at de er udstyret med M1 ( eller hvad de næste generationer nu kommer til at hedde ) chips.

Indtil videre er rygterne dog ikke mere præcise end at Apple i følge Bloomberg skulle være på vej med flere “custom M1 chip”, der ikke skal forveksles med den “entry-level” M1 chip, de fleste har set nu.

Og selv om at det er lidt surt, for dem der netop har investeret i heftige maskiner, kommer der altså nye og hurtigere MacBook Pro’s og alt muligt andet godt næste år, i følge rygterne.

Det eneste der er kendt i den forbindelse er at de næste “two lines of Apple chips” efter sigende skulle være “more ambitious” og samtidig være den endelig “transition” væk fra Intel, så disse kan leve 100 procent uden CPU power fra denne ellers seje producent.

Læs også  Sony Venice 2

Rygterne kan i den forbindelse forventes at have en smule ret, når de mener at vide at Apple er på vej med chips der indeholder “op til 16 power cores” og “4 efficiency cores”, og at der – måske – bliver testet på en “32 high-performance core” maskine, der – må være – oppe i omegnen af Imac Pro eller vildere.

Den mindre varmeudvikling og bedre batteritid, skulle – igen i følge rygterne – betyde at Apple i 2021 bygger deres “Mac book Pro’s” mindre, mens deres næste Mac Pro første forventes at ankomme i 2022.

Apple er selv (?) ved at udvikle flere “ambitious graphics processors”, der – igen i følge rygterne – allerede nu skulle være 7 eller 8 core GPUer, der er målrettet kommende “high-end laptops” og “mid-range desktops”.

Der skulle være 16 core og 32 core GPUer, der enten er rent Apple, eller en kombination hvor AMD er med inde over.

Fremtiden for ultra high end Macs taler allerede nu om 64 og 128 Core maskiner, med GPU, der er ( om muligt ) endnu vildere.

Forventningerne er – igen – at fremtidige GPU løsninger fra Apple vil være “several times faster than the current graphics modules Apple uses from Nvidia and AMD”, hvilket dog kan vise sig – igen – først at være til 2022 modellerne, hvor der (måske ) også bliver sluppet en eller flere ultra high end arbejdsstationer, i følge Bloomberg’s kilder.

Læs også  Heftige 8K Canon rygter

Folk der godt kan lide at se hvad de laver, kan uanset glæde sig over at Apple skifter til mini-LED i deres skærme i 2021.

En forbedring, der bliver mere end meget tydelig.

Rygter fra Kina siger at der kommer en 14.1 tommers MacBook Pro, en 16 tommers MacBook Pro, og en 27 tommers ‌iMac med Mini-LED skærm i 2021.