DR fejrer julen med DRs Store Juleshow

DR der er på vej med et stort anlagt juleshow, med Martin Brygmann og Silja Okking som værter, nået netop at få optaget deres “Store juleshow”, før de nyeste restriktioner i forhold til forsamlinger trådte i kraft.

Derfor kan alle der ønsker at kigge med, se frem til et show fuld af kendte og aktuelle – og lidt mindre aktuelle – stjerner, den sidste lørdag før jul, der – konkret – er den 19. december.

DR slap desværre ikke for at være underlagt en del af de regler resten af samfundet er underlagt, hvorfor showet er optaget med et mindre publikum, end normalt.

Ingen jul uden Lis

Og selv om at det mest handler om sang og musik, bliver der også plads til blandt andet Jan Hellesøe, der er kendt for fra DR3’s “Fuckr med din hjerne”, hvor han er vært.

Derfor er han på vej med “lidt magi” til showet, der ydermere kan glæde seerne med at det er DR Symfoniorkesteret, der leverer musikken til de mange hits, seerne kan glæde sig over.

Således kommer Nanna Øland Fabricius, Oh Land, til at synge “Julefeber” fra årets nye DR-julekalender, i showet.

Naturligvis suppleret med DR Juniorkoret.

Selv Lis Sørensen er med, der i følge DR stiller flere spørgsmål under hendes optræden.

Læs også  DR på vej ind i møjsag

Find ud af hvilke, ved at se med.

Maximillian, der hører til i den unge ende, i dette show, synger omvendt “O holy night”.

Soulfyren synger O holy night

Formodentligt fordi DR mener at han er soulsanger.

Aftenen skrider så ellers planmæssigt frem med Anders Blichfeldt, der synger Chris Rea, der skabte et pænt heldigt julenummer i 70erne ( eller var det tidligere ) som denne danske kunstner nu synger.

Og så er der – hvis du ikke vidste det – nu kun 20 år siden Erann DD hittede med “Still Believing” ( der ikke er den fra Glee ).

Erann DD synger også et ældre hit på DRs Store Juleshow

Den synger han lige igen med Ella.

Det er muligt at høre samme show på P4, den 24. december, hvor denne kanal ved 5 tiden sender “Det bedste fra DR’s store juleshow”.

Og hvis du nu ikke lige når at se showet den 19. kan du se det igen juledag.

Alle stills fra showet er taget af Agnete Schlichtkrull.