Godt Wooden nyt til FX6 folket

Nu hvor der ligger en heftig bunke FX6ere under de – ligeså mange – virtuelle juletræer i år, er der godt nyt fra Wooden Camera.

Som altid har de kastet sig ind i krigen om at blive den leverandør af “Accessories”, der løber med Sony FX6 markedet.

Et gæt er at Small Rig er på vej med – mere eller mindre – det samme, og det sikkert til nogle få producent mindre.

Omvendt er Wooden Camera klar nu, så har du fået fat i jeres camcorder, er det måske en overvejelse værd at tjekke ud hvad det er de tilbyder.

Det er naturligvis muligt at konverteret kameraet til et native PL mount kamera

Som vi er orienteret er det meget, og det endda i flere versioner, så du selv kan vælge om du vil op og smide sm 1500 dollars for “The Sony FX6 Unified Accessory Kit”, eller om du hellere vil nøjes med at bruge omkring det halve på The Sony FX6 Unified Accessory Kit (Base), der koster små 800 dollars.

Uanset hvad du vælger, er det også muligt at starte langsomt, for eksempel med deres “Top Plate”, så der kan monteres alverdens dimser oven på kameraet, da denne er fuld af huller til alt fra monitor til trådløs video og follow fokus montering.

I bedste stil, nu hvor der ikke var råd til et Arri, er det muligt at få flere “Arri Accessory Mounts” løsninger også.

Læs også  Den hedder Musashi

Så står der jo – i det mindste – Arri på et eller andet.

I den forbindelse er der en “Unified Baseplate” på vej, der netop er født til “Arri standard bridgeplates”, hvilket betyder at kameraet kan monteret lige der, hvor der enten plejer – eller kunne være – et Arri.

De omtalte kits, kommer – på samme måde – i både V-Mount og Gold Mount versioner, så det er muligt at føde det mini-lille FX6 med “store” batterier, der nu også kan monteres, uden at det hele ryster eller falder af.

Både FX6 og 9 kører åbenbart på 19,5 volt

Den plade batterier monteres på, er ydermere udstyret med hele 3 styks D-Tap porte, så alt det andet gear der skal monteres på kameraet for at det kan det som operatøren ønsker, kan strømfødes.

Der er en indbygget “digital fuse”, der – måske ( det påstår producenten ) slår fra, før kameraet brænder af.

Igen.

Der er – i princippet – ingen garanti, så det er – langt smartere – at selv supplere op med kabler, der sørger for at et “spike” i batteriet, ikke får kedeligt konsekvenser.

Sådanne kabler koster nærmest intet, og er herligt sikre, da der ganske enkelt ikke kan komme mere end 12v igennem dem.

Bedst af alt, efter det hele er blevet monteret, er der stadig plads til det oprindelige FX6 batteri, så selv om at det hele holder op med at virke, kører kameraet bare videre.

Læs også  M2 MBPere er på vej

Læs videre her.