TV2 igang med næste års julekalender

Nu hvor TV2 igen i år kan notere sig at deres serier bare er mere populære end DRs, ( se tallene nederst ) gælder dette naturligvis også deres julekalender.

Derfor er de allerede nu gået igang med at producere næste års julekalender, der kommer til at hedde “Kometernes jul”.

Og selv om at alt Corona og deslige vil være glemt næste år, er optagelserne naturligvis underlagt virkeligheden idag, hvorfor hovedparten at settet løber rundt med masker, når der ikke lige bliver optaget.

Heldigvis kan vi alle – maskerne til trods – glæde os til at se Søs Egelind, Martin Greis-Rosenthal, Molly Egelind, Lotte Andersen, Kurt Ravn og mange andre i næste års TV2 familiejulekalender 2021, der har et centralt budskab, nemlig “Sammen ved vi mere”.

Der bæres maske når der ikke optages i den kommende julekalender

Som TV2 argumenterer det, “ved ingen alt”. “Men hvis man slår sin viden, nysgerrighed og sine kundskaber sammen, kan man mere, end man tror”.

Netop det som fire børn, Mie, Johannes, Noor og Elias, gør da de deltager i en Astro Camp, der er et to-ugers naturvidenskabeligt kursus med fokus på astrofysik, altså inde i julekalenderen, næste år.

På-en-eller-anden-måde bliver Mie og Johannes nemlig teleporteret til “den fjerne Planet 9” hvorfor de fire medvirkende børn “fra hvert deres sted i universet”, må “..arbejde mod tiden, naturlovene og en udspekuleret tech-guru for at blive genforenet før, det er for sent”. ( måske det er noget med jul ?).

Læs også  Citizen Dane vinder pris i USA for GN Store Nord film

Og mens Noor og Elias får hjælp fra deres lettere distræte fysiklærer Panda-Søren og den dedikerede forsker, Anna, skal de fortsat “skjule, hvad der er sket for både deres forældre og Astro Campens leder, Bolette-Henriette”.

Som altid er handling og realitet ikke hysterisk vigtig i julekalendre.

Noget der heller ikke ser ud til at være tilfældet med denne.

Igen.

Det ser ud til at de hygger sig under optagelserne til Kometernes jul

Det giver masser af plads til budskaber som “Sammen ved vi mere”, hvilket sikkert også er planen.

TV2 taler således om at der “bliver tale om en eventyrlig og kosmisk rejse, der bringer os fra Jorden til Planet 9, ind i laboratorier og ud i børnenes hjem” og “som giver os en medrivende fortælling om videbegær i vores forunderlige univers”.

Instruktør bliver Ask Hasselbalch, der sikkert glæder sig til at sige hej til Kurt Ravn, Lotte Andersen, Laura Bro, Adam Ild Rohweder, Morten Hemmingsen, Özlem Saglanmak og Janus Nabil Bakrawi, der også er med i serien.

Hovedforfatter Jenny Lund Madsen der tidligere har skrevet på “Ludvig og Julemanden”, “Emma og Julemanden – Jagten på Elverdronningens hjerte”, “Bedrag”, “Rita”, “Mercur” og “Sjit Happens” siger:

 -Vi glæder os til at byde seerne indenfor i en magisk verden, der kombinerer det genkendelige juleeventyr med elementer fra naturvidenskabens forunderlige univers. Vores håb er først og fremmest, at både børn og voksne vil mærke spændingen, grine med, men også føle sig inspireret til selv at dykke ned i verden omkring os med naturvidenskabelige briller, slutter han og bliver suppleret af Ask Hasselbalch.

Læs også  Kæmpe serie blev til i DaVinci Resolve
TV2 har succes med deres serier – og løber fra alle konkurrenter målt på seertal

Han siger

 -Selve historien rummer alle de følelser og stemninger, man kan forvente sig af en stærk julehistorie, og “Kometernes jul” bliver en julekalender fyldt med action og ramasjang, men også en serie med en stærk pointe om, at man er stærkest i fællesskab, slutter han.

Julekalenderen 2021 er støttet af Niels Bohr Instituttet på Københavns Universitet og produceres af Nordisk Film Production.

Og så er der hentet lidt mere støtte hos Villum Fonden, Novo Nordisk Fonden, Poul Due Jensens Fond og Bitten & Mads Clausens Fond.