Tennis flytter ind på Sport Live

Folk der er så heldige at have adgang til TV kanalen Sport Live, hvilket er omkring 250.000 kunder, kan glæde sig over at Dansk Tennis Forbund og Sport Live har indgået en aftale om at der skal produceres uendelige mængder af indhold fra Dansk Tennis Forbund’s faciliteter.

Dermed er der pænt stor garanti for at alt fra Elitedivisionen til individuelt DM for både herrer og damer, samt ( måske ) Davis Cup og andre arrangementer bliver produceret af Sport Live og sendt på kanalen.

På den måde kan dem der har købt adgang til kanalen, hvilket – blandt andet – er ( alle ?) Waoo kunder, konkret der har købt Waoo Lille, Favorit og Stor TV-pakke.

Folk der kender noget til tennis, kan derfor glæde sig til at opleve blandt andet Clara Tauson, Olga Helmi, Holger Rune, Karen Baritza, Christian Sigsgaard, Mikael Torpegaard og Frederik Løchte.

Og nu hvor det er første gang Elitedivisionen dækkes fast på TV, er der faktisk tale om lidt af en nyhed, selv om at antallet af timer der skal produceres og sendes er ukendt.

Uden at være helt sikker på at det kun er følgende klubber der er med i dette arrangement, er det – i vert fald – helt sikkert at følgende klubber dækkes i sæson 2021 og 2022, som aftalen foreløbigt inkluderer.

Læs også  Streamerne vil voldsomt gerne være TV

Klubberne er:

Kjøbenhavns Boldklub Tennis, Øresund Tennis, Virum-Sorgenfri Tennisklub, Holbæk Tennis & Padel Klub, Espergærde Tennisklub, Køge Tennis Klub, Kløvermarkens Tennis Klub, Birkerød Tennisklub, B93 Tennis, Skovshoved IF Tennisklub, Tennis Club Odense, Aarhus 1900 Tennis, Tennis Øst FTU – Fyns Tennis Union, JTU – Jyllands Tennis Union, Espergærde Tennisklub, Helsingør Tennis Klub, Vejle Tennis Klub, Kolding Tennis Klub, Slagelse Tennisklub, Ølstykke Tennisklub (ØTK), Farum Tennis Klub, Lyngby Tennis Klub, Hareskov-Værløse Tennisklub, Tennisavisen Give, Tennisklub Leschly Tennis Foundation.

Det er muligt at læse mere om Dansk Tennis Forbund her.

Du kan læse mere om Sport Live her.

I begge tilfælde er linket til deres FB sider, hvor de er mest aktive.