Netflix går film amok i 2021

Folk der tror at Netflix sådan er parat til at give op, blot fordi der er kommet lidt konkurrence, kan godt tro om igen.

Giganten har jo haft et godt stykke tid til at følge op på det faktum at Disney+ er ved at blive rullet ud over det meste af verden.

Og selv om at – man kunne tro – at selv Netflix, ikke havde forventet så stor en succes, som Disney+ ser ud til at få, har Netflix nu alligevel valgt at være “godt forberedt” på at konkurrenterne kommer.

Og vupti, vi er i 2021, hvor Netflix netop har løftet sløret for at de er på vej med lidt premiere på over 70 spillefilm i løbet af de næste 12 måneder.

Det er – i mangel af bedre ord – voldsomt mange film, der er på vej.

Netflix har virkeligt ikke fortalt særligt meget om de 70 nye spillefilm de sender i 2021

Bedst af alt, er der hovedsageligt tale om film i “Blockbuster” kaliberen, hvorfor navne som Jane Campion (“The Power of the Dog”), Paolo Sorrentino (“The Hand of God”) og Adam McKay (“Don’t Look Up”), suppleret med navne som Leonardo DiCaprio, Sandra Bullock, Dwayne Johnson, Idris Elba, Meryl Streep, Zendaya, Jennifer Lawrence, Ryan Reynolds, Jennifer Garner, Gal Gadot, Dave Bautista, Naomi Watts, Jake Gyllenhaal, John David Washington og Octavia Spencer, er blandt de tilbud, der – hver eneste uge i 2021 – bliver en del af det tilbud Netflix er på vej med.

Læs også  Netflix løber med 50pct af omsætningen

Indtil videre er det end ikke kendt, hvad der kommer, næsten.

Det skulle dog være sikkert at Zack Snyder har instrueret “Army of the Dead”, der følger en gruppe lejesoldater og deres kamp mod en “Zombie invasion” af Los Angeles.

Peter Chernin skulle være på vej med en trilogi af teenage horror film, der foregår i forskellige tidsepoker.

Og så er der en Western på vej,  “The Harder They Fall” hvor Jonathan Majors, Idris Elba og andre medvirker.

Netflix har indtil videre overladt til de kendte at fortælle hvad der kommer til at ske i 2021 ( se video nederst ).

De har dog officielt sagt at de ( are ) “kicking 2021 off with a bang”.

Og det er der nok en del om, nu hvor der kommer så mange spillefilm i 2021.

Endnu et par tilbud der skulle komme i løbet af i år er en ny Lin-Manuel Miranda film og en som Halle Berry film instruerer, der skulle hedde “Bruised”.

Det eneste der er kendt om disse film, er at Lin-Manuel Miranda er på vej  med “tick, tick…BOOM!”, som har Andrew Garfield, Vanessa Hudgens og Judith Light i de ledende roller.

Her stjernes forklaring på hvad der sker på Netflix i 2021

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.