CP+2021 bliver realiseret virtuelt

Japanske CP+, der mere eller mindre er der hvor alt nyt SLR og DSLR bliver vist frem første gang, er ikke som der tidligere har været rygter fremme om, aflyst.

Arrangementet bliver i stedet til et online arrangement, med bunker af premierer, må man formode. ( nu hvor alt stod stille i 2020 )

Bag tiltaget står fortsat The Camera & Imaging Products Association (CIPA), der fra den 25. februar og frem til og med søndag den 28. lader alle interesserede kigge forbi, og der finde sidste nyt i forhold til elektronik og billeder.

Som altid – og måske specielt i år – forventes alt fra Canon til Sony og mange andre at frigive, eller i det mindste, vise deres hotteste video og fast -billede kameraer frem.

Netop fordi der har været tvivl om arrangementet blev til noget, har der ikke været mange rygter ude.

Men det er helt sikkert at størrelser som Sigma, Sony, Nikon, Panasonic og Canon vil bruge CP+2021 Online til at vise alle deres 2021 nyheder frem, samt eventuelle roadmaps, der måske kigger endnu længere ind i fremtiden, frem.

Folk der tidligere har været til CIPA arrangementer kan denne gang – online – se med når der er panel diskussioner, keynotes og meget andet.

Læs også  Virtuelle studier er blevet til flere

Det kræver dog fortsat tilmelding, hvilket du klarer her.

Der kan du også læse at alle der har tilmeldt sig, kan kigge rundt og opleve det hele, herunder de forventede nyheder fra Japans største producenter af alt fra kameraer til objektiver.

Blandt talerne skulle være:

“The mirrorless camera industry”, Masaya Maeda, samt Yasunori Ichikawa (fra Japan Camera Industry Institute (JCII)), der taler med Masami Takase.

Og 

OM Digital Solutions Corporation

Tetsushi Hibi, Canon INC. 

Nobuo Seki, Kenko Tokina Co.

Ltd/Yasuhiro Ohsone, Sigma Corporation

Toshifumi Takaoka, Sony Imaging Products & Solutions Inc. 

Minoru Ando, Tamron 

Satoshi Yamazaki, Nikon Corporation

Tetsuya Uno, Panasonic Corporation

Takashi Ueno Fujifilm Corporation

Tetsuya Iwasaki, Ricoh Company, LTD.