Amerikansk TV Pilot sæson

Som altid byder foråret på de nyeste, sjoveste og bedste serier, i det amerikanske TV miljø.

Eller rettere, sådan plejer det at være.

2020, og Corona har nemlig ændret markedet en smule, hvorfor en god del af de serier der er på vej til at blive til hverdag i USA, og dermed – potentielt serier resten af verden skal til at følge, såmænd var planlagt til premiere i foråret 2020.

Dermed er en god del af de serier, det amerikanske marked skal til at vurdere om skal have lov til at leve, en god del over 12 måneder gamle, i flere tilfælde.

I den forbindelse er det altid interessant at se på hvad det så er for nogle serier, der er på vej , og om der – for eksempel – er nogle “trends” resten af verden kan lære noget af.

Hermed listen, som vi næsten har kogt ned til, hvad de handler om, da det jo netop er handlingen og måske indpakningen der er det som skaber en trend.

ABC Comedy

Adopted” (fra 2020 pilot sæson)

Pitch: En Green Beret ( jægersoldat ) kommer “hjem” til Texas, efter militær tjeneste og hans familie bliver udfordret af adoptionen af en 12 årig russisk dreng.

Work Wife” (fra 2020 pilot sæson, hele sæson 1 er optaget/pilot)

Pitch: Historien handler om et “team” af “professionelle” der er så gode – platoiniske venner – at de kan dele deodorant, samtidig med at de kan udføre deres arbejde, der er i salg af “real estate” i Los Angeles. Følger blæandt andet “Dani” og “Scott”, der starter deres eget “team”, og det pres der følger med, når de nu begge pludselig er “the boss”, samtidig med at dynamikken fra deres tidligere “team” gerne skal bevares.

Uden titel” ( gik fra ide til serie produktion, og er altså bestilt selv om ingen har set pilot).

Pitch: 3 mænd, der var “roommates” i deres 20 mødes årtier senere for at tale om at leve deres liv, som de altid har ønsket at gøre det. Alec Baldwin spiller med og er EP.

Læs også  C More vil også være med

ABC Drama

Acts of Crime” ( formodentligt er det kun piloten der er optaget ) 

Pitch: Retsags serie ( A unique spin on the crime procedural ).

Triage” (optaget færdig/pilot, til 2020 forårs premiere)

Pitch: drama fra lægeverdenen. ledende rolle er kirurg Finley Briar, der er “den bedste” i 3 årtier på sammen hospital.


CBS Comedy

Ghosts” (optaget færdig/pilot til 2020 forårs premiere)

Pitch: Et ungt pars drøm går i opfyldelse da de arver en smuk land ejendom, der – desværre – er ved at falde sammen, og befolket af en masse afdøde. Adaption af UK serie med samme navn.

The Three of Us” (optaget færdig/pilot til 2020 forårs premiere)

Pitch: Voksne børn må se om de kan ordne “problemerne”, da deres søsterns mand pludselig vil skilles. ( multikamera studie (?) produktion )

Welcome to Georgia” (går i optagelse i marts, var planlagt til optagelse i 2020 )

Pitch: Penelope’s karriere tager fat samtidg med hendes mands, derfor riger de efter Penelope’s unge “single mor”, Georgia der skal passe på parrets søn.  Desværre er det Georgia der skal “opdrages”, ikke parrets søn.

( multikamera studie (?) produktion )

Wilde Things” (optaget færdig/pilot til 2020 forårs premiere)

Pitch: en succesfuld egensindig “krise håndterings kvinde”‘s liv går i spåner, da hun adopterer en 11 årig pige, med – lidt lejlighedsvis – hjælp fra hendes “nerve vrags” søster. ( multikamera studie (?) produktion )

CBS Drama

Good Sam“(bliver optaget i februar, var planlagt til 2020)

Pitch: En kvindeligt kirurg med talent overtager den arrogante chefs job, efter han falder om og ender i coma. Da han vågner vil han tilbage som chef. Det kommer han, dog med kvinden som “boss”. Manden er naturligvis hendes far.

Ways and Means” (bliver optaget her i januar, var planlagt som 2020 premiere)

Læs også  Nent Group er tilbage i Oslo

Pitch: En leder fra “kongressen” har mistet troen på “politik” og begynder at arbejde “hemmeligt” med en idealistisk og ung kongres kvinde fra det modsatte parti, på at modarbejde det håbløst forældede “system” indefra.

FOX Comedy

Pivoting” (bliver optaget til efteråret, kommer fra 2020 )

Pitch: Efter at deres bedste ven fra barndommen dør, erkender 3 kvinder at “livet er kort”, hvorfor de alle kaster sig ud i at finde “happiness” via en række impulsive typisk totalt stupide beslutninger, der må være sjove, nu hvor det er en komedie.

FOX Drama
The Big Leap” (er i optagelse, er nået midvejs, stammer fra 2020 kataloget)

Pitch: En serie om “second chances”,”at leve for din drøm” og “at tage tilbage hvad der er dit”, inspireret af en engelsk serie. Fokus er en række “underdogs” fra forskellige sider af samfundet der forsøger at bliver en del af en reality serie (?) der handler om at danse.

Blood Relative” (går i optagelse til efteråret, er fra 2020 kataloget)

Pitch: Sidste nyt i “politiet arbejde” i forhold til at finde de skyldige er “genetiske spor”, en videnskab Louise Kelly kender alt til. Desværre er hun totalt umulig at arbejde sammen med.

The Cleaning Lady” (går i optagelse til efteråret, er fra 2020 kataloget)

Pitch: Baseret på en serie fra Argentina der følger en smart kvindelig doktor derfra, der tager til USA for at finde “medicin” der kan redde hendes søn. Systemet fejler og hun bliver tvunget til at “gemme sig” ( migration ).

I stedet for at give op og tage hjem, bliver hun “a cleaning lady for the mob”. ( der både kan være rengørings kone, og en der med hendes uddannelse kan gøre rent på andre måder ?)

Untitled Goonies re-enactment project” (går i optagelse til efteråret, er fra 2020 kataloget)

Pitch: Efter ikke at “være blevet et hit” i New York tager Stella Cooper tilbage til hendes nedslidte hjemby, for at blive en lærer vikar.

Læs også  TV2 vinder ekstremt mange priser

Med sig har hun dog a “heavy secret”. Derhjemme møder hun inspiration, håb og 3 studenter der har drømme om at lave film.

NBC Comedy

Crazy For You” (fra 2020)

Pitch: Handler om Daisy der begynder at date igen, blot for at finde ud af at hende tid uden for dette marked, har betydet at det totalt har forandret sig.

Jefferies” (fra 2020)

Pitch: komikeren Jim Jefferies har rollen som en fiktiv version af sig selv.

Someone Out There” (fra 2020)

Pitch: En romantisk komedie om to voksne ( et par ?) der egentligt har det fint, men som bliver udfordret af to fremmede, til at blive bedre versioner af sig selv.

NBC Drama
At That Age” (fra 2020)

Pitch: Efter at en af sønnerne “the golden child” er offer for (?) en katastrofe, i en “sort” familie, begynder resten af familiens “fundament” at ændre sig, samtidig med at en masse hemmeligheder kommer frem.

Echo” (fra 2020)

Pitch: en crime serie, hvor efterforeskere opklarer (?) de vildeste “crimes”, ved at sende efterforeskerne tilbage i tid, ind i kroppen på ofrene. ( de tager deres identitet ) og skal så ellers – i kamp med tiden – opklare og (?) afværge mordet, eller hvad de nu ellers sker.

Langdon” (er optaget og fra 2020)

Pitch: Baseret på “The Lost Symbol”, der er en Dan Brown’ bogserie. Følger “symbolisten” Robert Langdon der skal løse dødelige puslespil, og redde hans kidnappede mentor og løse en “global conspiracy” kort derefter.

Ordinary Joe” (er optaget og fra 2020)

Pitch: Hovedrollens udsættes for at kunne have levet 3 forskellige liv. Hvad ville der være sket hvis han havde “valgt andre veje” Baseret på et engelsk koncept fra 2006, som ABC måske lavede en pilot på dengang.

THE CW

Ingenting, indtil videre.

Flere ting fra 2020, er fortsat under udvikling /opdatering (?)