Biden’s inauguration via robot kameraer

Indtil videre ser det kun ud til at Mark Roberts Motion Control var med på sidelinjen, og det “kun” på still fotograf fi siden.

Omvendt, ligner deres nyhed som de ikke rigtigt er specielt præcise om, “huse” der problemfrit kan håndtere videoer kameraer, forudsat at objektivet ikke er alt for stort.

Det eneste der er sluppet ud fra Mark Roberts Motion Control, er at det var deres “Robotic Pod system”, der stod for en god del af de sikre billeder der blev optaget på og omkring The Capitol Building i Washington DC under Biden’s inauguration.

Svært at se det sjove Robot hoved i toppen – her et mere realistisk billede

Undskyldningen eller motivationen for den store mængde udstyr fra Mark Roberts Motion Control skulle ydermere være at disse robot hoveder, og den medfølgende software skulle gøre det sikkert at optage “socialt distancerede” billeder af Joe Biden’s historiske overtagelse af USA, som den #46 præsident, efter 4 turbulente år.

Som du kan se på videoen nederst er der – måske – tale om en ny og langt mere funky version af deres Robotic Pod M2 Weather Proof Unit, der er en 28 kilo tung løsning, der – omvendt – har en række rigtigt spændende features.

Ud over at kunne hvad du forventer, kan den også laver vildt hurtige Pan/tilt’s, konkret 180 grader på 1 sekund.

Læs også  Sony går AI med REA C1000

Det kunne – i pænt mange situationer – betyder at et enkelt kamera – i broadcast sammenhænge kan bruges som 2-3 stykker, hvis det er muligt at “banke kameraet tilbage” til udgangspunkt på under et sekund.

Styringen fra Mark Roberts Motion Control ligner en drøm – CCU kører åbenbart separat

Som du har gættet det, kommer de store og stærke motorer med en “pris”.

Enheden Pod M2 vejer således 28 kilo, uden kamera.

Til gengæld er det både vandtæt og har indbygget “vinduesvisker”.

Læs videre om M2, men altså ikke om den løsning der var forbi The Capitol Building, her.

Vi gætter på at Mark Roberts Motion Control har bygget denne løsning specielt til dagen og udstyret den med ( ligesom i tilfældet med videoen herunder – med et broadcast/s35 kamera, der så ellers har været en del enten hostbroadcast, eller en seperat – historisk – produktion.