YouSee kunder får gratis data

Hvis du  hører typen, der har vænnet dig til at “streame” via mobiltelefonen. hvilket typisk sker enten på selve mobilen, eller på TV’et, hvor TV’et blot “viser” det der er på telefonen, er du heldig.

Altså hvis du er YouSee kunde, og har suppleret med en række YouSee produkter.

Giganten er jo ellers inde i et nærmest permanent stormvejr, af tabte kunder og kunder der undrer sig over at de skal betale for det tab, også.

Derfor er YouSee ude med et tilbud, om at deres kunder kan streame gratis via deres YouSee apps “uden at bruge data”, hvilket – formodentligt – hentyder til at kunderne ellers – normalt – plejer at kunne købe data pakker til mobilen, der ikke er “beregnet” til streaming, altså som er mindre end ubegrænsede.

Dataforbrug på YouSee mobilen bliver nu gratis med YouSee apps

YouSee har nemlig målt sig frem til at deres kunder “streamer mere end nogensinde” ( helt uden at det som bekendt påvirker TV forbruget ).

Konkret er forbruget nu i snit oppe på voldsomme 5 timer og 40 minutter dagligt, hvilket naturligvis inkluderer alt fra live-TV, til film, serier og musik.

Som altid helt uden at det påvirker TV forbruget, overhovedet.

Udviklingen får derfor YouSee til at tilbyde deres kunder “fri adgang til selskabets apps”, konkret “Musik”, “YouSee Tv & Film”, “Mit YouSee” og “mobilsvarer”, uden at det koster data, på telefon, og tablet.

Læs også  Er du til teknik er det i KB Hallen i år

Jacob Mortensen, direktør for YouSee, forklarer:

 -Vi gav i sommers vores kunder fri data, og det kan vi se, at de virkelig benyttede sig af. Især kunne vi se, at brugen af YouSee Musik og YouSee TV & Film steg markant. Derfor gør vi det nu muligt at bruge alle YouSee’s apps uden at bruge af den samlede datamængde, når man har et YouSee mobilabonnement, slutter han.

YouSee er slutteligt så venlige at de forklarer hvad et “stort forbrug er”.

Som eksempel kan en enkelt times daglig streaming, let løbe op i 30 GB om måneden, mens en times musik “koster” cirka 2,5 GB om måneden.

Og nu hvor YouSee’s kunder – i snit – bruger 5 timer og 40 minutter dagligt på at streame, kan det jo let blive til op imod 200GB om måneden, helt uden at kunderne ellers er på Internet.

Jacob Mortensen fortsætter:

 -Danskerne har længe haft et stort streaming forbrug, og vi kan se, at vores kunder i højere grad benytter sig af streaming på mobilen i deres hverdag. I de kommende ferieperioder vil mange af os fortsat holde ferie i Danmark, og nu kan YouSee’s mobilkunder streame deres favorithits, følge deres yndlingshold eller binge alle de serier, de lyster uden at bekymre sig om dataforbruget – også når de er i bil eller sommerhus rundt omkring i Danmark, slutter han.

Læs også  Smarte YouSee er ung med de unge

Er du ikke kunde hos YouSee, betyder giver tilbud altså adgang til:

YouSee Musik-appen der indeholder 65 millioner musiknumre.

YouSee TV & Film-appen giver adgang til “utallige timer af live-tv, film og serier”.

Her alle tjenester der nu inkluderer gratis data er:

YouSee TV & Film

YouSee Musik

YouSee Selvbetjening

YouSee Voice Mail