Christina Sulebakk avancerer igen

Det er ikke lang tid siden at Christina Sulebakk endte som ny chef for HBO Europa.

Nu er hun så ellers på vej videre.

Dog inde i samme system, nu hvor HBO Europa er på vej til at blive til HBO Max.

Og nu hvor de ledte efter en til at styre HBO Europa, Middle East og Africa, faldt valget på netop Christina Sulebakk, der som pointeret startede som “general manager” for HBO Europe tilbage i juli 2020.

Udviklingen betyder at hun nu bliver General Manager HBO Max EMEA, der formodentligt er tæt på på det samme som chef for det hele, i den her ende af verden.

Lidt mere konkret kommer hun til at styre opgraderingen af HBO’s “streaming operations” i HBO Nordic, HBO España, HBO Portugal og i HBO Go i Central & East Europe.

HBO Nordic bliver formondentligt først til HBO MAX i løbet af 2. halvår 2021

Sulebakk kommer til at rapportere til Johannes Larcher, der såmænd er head of HBO Max International.

Line Mykland, der idag er “leder af HBO Nordic” bliver nu til “leder” af HBO Max’s content experience team i EMEA.

Og selv om at vi ikke er helt sikre kalder hun sig for COO på linkedin, så det er nok det som leder er kort for.

Datoerne for udviklingen af HBO til HBO Max, i Europa, der – som vi er orienterede – ikke er officielt kendt endnu, bliver ydermere fulgt op med at Roberto Soto bliver head for “growth marketing”, mens Brett Horowitz kommer til at styre “data”, “insights” og “planning”.

Læs også  DR omdefinerer børn

Slutteligt bliver Tobias Andersson EMEA regional legal lead.

De mange nye titler kunne se ud til at betyde at udviklingen af HBO Nordic til HBO Max, er nærmere end de fleste ellers gik og troede.

Hvornår er straks mere usikkert.

Sikkert ser det dog ud til at være at udviklingen er global, og at Andy Forssell, der er head of HBO Max Global, har løftet sløret for at ( enten ) den globale, eller udviklingen i Latin Amerika kommer i 2. halvdel af 2021.

Europa og Latin Amerika ser dog ud til at blive udviklet sammen, hvorfor det kunne tænkes at Europa først oplever HBO Max engang efter sommerferien.