De unge kender Fie

Nu er DR3 som bekendt en rigtig ung “ikke-TV kanal”, der kun findes på det der moderne Internet.

Og nu hvor det er det unge der opdagere sådanne ting, først, er DR på vej med indhold til denne seergruppe.

I den forbindelse er det blevet tid til at møde Fie, der har planer om at vise “bagsiden af influencer medaljen”, der – som du har gættet det – ender med at blive til en “hudløs ærlig serie” om internetfænomenet Fie Laursen.

Hun er – hvis du ikke var klar over det – hendes “..generations første og største influencer i Danmark..”.

Og da det både er godt og dårligt, kan dem der ser med, glæde sig til at opleve og få et “indblik i, hvad det vil sige at leve et digitalt liv på både godt og ondt”.

Folk der allerede har googlet hende, ved sikkert at “..Fie Laursen var det syvende mest googlede søgeord i Danmark i 2019”, hvorfor hun har fået en “kæmpe følgerskare”, samtidig med at “de sociale medier er vokset” og har fået “større og mere indflydelse i de unges liv”.

DR3 vælger i den forbindelse at “fjerne SoMe-filteret”, for at “vende kameraet på hovedet” og på den måde “give såvel unge som voksne et hudløst ærligt indblik i en influencervirkelighed, der er fyldt med ungeproblemer, psykisk sårbarhed”, samt “konflikter og bagsiden af mediernes spotlight”.

Læs også  November byder på bunker af reality
Der er Koncern der har produceret serien om Fie Laursen

DR3 redaktør Trine Skovgaard, siger:

 -Fie deler vandene, især i den voksne del af befolkningen. Men for en stor del af hendes purunge følgere, er hun en stjerne. Internettet og sociale medier er ikke et sted, den yngre generation lige hopper forbi i ny og næ for underholdningens skyld. Det er derimod et sted, hvor de unge leger, shopper, elsker, tjener penge, mobber, bliver mobbet, møder hinanden, og kort sagt lever en stor del af deres liv. Derfor er Fie, som fænomen, vigtig at forholde sig til – og vi vil med DR3-serien “Fie” give et indblik i det digitale livs præmisser, prisen for det, men også hvad der kan lokke og skabe afhængighed ved den verden, slutter hun.

influencer medaljen

Heldigvis er Fie “intet mindre end et fænomen” og “en af de største af sin slags herhjemme”.

Der det til trods – blandt andet – har “haft sin gang på psykiatrisk hospital”.

Trine Skovgaard fortsætter:

 -Fie er stærkt omdiskuteret, og nu vil vi gå bag om fænomenet i øjenhøjde med DR3’s målgruppe, i en serie der tydeligt viser bagsiden ved hendes livsførelse. Vi har valgt at følge netop Fie, fordi vi på DR3 skal kunne tage unges verden alvorligt, og Fies liv repræsenterer en stor del af deres liv og virkelighed. Det er svært og ikke uden dilemmaer, men derfor skal vi stadig gøre det, hvis vi vil tage vores unge målgruppe alvorligt. DR3 er ikke bange for at tage hverken svære, skæve, hårde eller tabubelagte emner op, som fylder i de unges hverdag, og som kan få dem til at reflektere over deres eget liv. Mit håb er derfor, at programserien vil få unge, og deres forældre, til at tage en god snak om deres liv på sociale medier, slutter hun, og ser dermed ud til at håbe på at andre end målgruppen ser med.

Læs også  Nordisk Films Oiii koncept får egen TV2play kanal

Der er premiere den 24. januar på DR3 og DRTV.