Apple TV+ lever stadig

Der må være en del der går og undrer sig over hvad pokker det er Apple er igang med.

Deres tjeneste Apple TV+, virker nærmest som om at den er “gået i stykker”, så lidt der sker på den.

Eller rettere, sådan ser det ud her i landet, hvor der nærmest intet nyt indhold kommer, suppleret med at de serier der findes på tjenesten hurtigt er sete.

Det er svært at vurdere hvordan tjenesten har det ude i resten af verden, hvor den – mere eller mindre – fungerer som en slags “hub” for indhold, da det – i mange lande – er muligt at tilkøbe lokale TV kanaler, så hele “TV og stream oplevelsen” kan samles et sted, nemlig på Apple TV hardware.

Apple ser uanset ud til at have planer med tjenesten.

Og selv om at vi har gættet på det det før, kunne 2021 være året hvor de så rent faktisk gør noget ved det.

På indholds siden har de nemlig netop forlænget “Tehran”, der er en pænt uhyggelig historie om en Israelsk spion, der er i Iran.

Losing Alice er – vist nok – den nyeste serie på Apple TV+ – se promo nederst

Pitch er: the thrilling story of a Mossad agent who goes deep undercover on a dangerous mission in Tehran that places her and everyone around her in dire jeopardy”.

Læs også  Viaplay prøver i USA

Historien er ( rent faktisk ) rasende spændende, og nu hvor serien er blevet forlænget, må man formode at Apple har succes med denne, der forøvrigt er produceret til israelsk TV, og derfor på hebrew.

Moshe Zonder, der er creator på serien er forøvrigt også aktuel på Netflix, med en anden Israelsk TV serie “Fauda”.

Af andre serier der er blevet forlænget er også “The Morning Show”, “Ted Lasso”, “Dickinson”, “Servant” samt andre serier.

Apple har i denne weekend – her i landet – forlænget gratis perioden for alle der har investeret i Apple hardware, frem til den 7. juli 2021, hvilket kunne tænkes at – netop – handle om at Apple har planer med tjenesten i år.

Vi har lige fundet et par promoere for aktuelle Apple+ serier, der – et eller andet sted – ser ud til at understrege at det indhold kunderne finder hos Apple, ikke helt er det samme hos andre.