Resten af sæson 10 kommer på Xee

YouSee kunder, har som bekendt adgang til Xee.

Og lige om snart er der igen noget at glæde sig til som YouSee kunde

Xee er nemlig på vej med resten af “The Walking Dead” sæson 10.

Som altid med eksklusiv premiere – ene og alene – på Xee, der blot kræver at du er TV pakke-kunde hos YouSee, hvis du vil se med. ( det har tidligere været muligt at se Xee på Stofa eller Boxer. Det ser dog ud til at være fortid, red. )

Premieren på resten af sæson 10, der bliver sat igang den 1. marts markerer at Xee og dermed YouSee har taget hul på en fremtid, hvor der nu også findes andre “platforme” end dem som streamerne tilbyder, der har premiere på en serie, “omkring 24 timer” efter USA premieren.

I bedste stil er det dermed totalt eksklusivt at kunne se med, hvorfor YouSee og Xee kunder har en del at se frem til, nu hvor det – som vi er orienteret – ikke længere er muligt at se med hos Boxer eller Stofa.

Vi husker ikke de præcise seertal fra sidste gang, kanalen sendte “The Walking Dead”. Vi kan dog godt huske at serien er blandt de absolut meste populære på den kanal.

Læs også  Planen er 75 millioner kunder i 2024

Så det bliver den sikkert også denne gang.

Resten af sæson 10 består af 6 episoder, hvorfor mandage er den dag superfans af den serie, helt sikkert ved hvad de skal lave de næste par måneder.

I beste stil sendes de enkelte episoder dejligt sent, klokken 22.00, så der skulle være garanti for både gys og lidt til.

Xee har ydermere også købt rettighederne til at vise “The Talking Dead”.

Her er Chris Hardwick vært.

Han inviterer som altid “nye spændende gæster ind i studiet for at tale om ugens afsnit”.

Blandt de nye skuespillere, kan interesserede glæde sig til at opleve er Robert Patrick (“Terminator 2”, “The X-Files” og “Okea Eme-Akwari”).

Det er naturligvis muligt at streame alle sæsoner (sæson 1 til 10) af “The Walking Dead” på Xee, op til premieren.

De sidste 6 episoder er episode 17 til 22.

Her en promo for resten af sæson 10.